Narodna biblioteka SrbijeNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Narodna biblioteka Srbije je matična biblioteka i centar bibliotečko-informacionog sistema Republike Srbije. Jedan od njenih osnovnih i najvažnijih ciljeva je je prikupljanje, čuvanje, restauracija i konzervacija štampane građe sa teritorije Republike Srbije. Informacioni resursi Biblioteke sadrže i preko 1.600.000 jedinica digitalizovane građe i preko 20.000 elektronskih knjiga, dok Elektronski katalog sadrži više od 2.500.000 zapisa.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Sistem inženjer

Beograd  • Rok: 21.06.2017

Narodna biblioteka Srbije: Sistem inženjer. Visoko obrazovanje na studijama prvog i drugog stepena u trajanju od najmanje četiri godine (Elektrotehnički fakultet, FON, PMF ili neki drugi fakultet sa informatičkim usmerenjem)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
102187749
Matični broj
07010044
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija