Navi PartnerNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Navi Partner je danska IT kompanija, sa kancelarijama na 6 lokacija koje pokrivaju dansko tržište. Firma ima preko 90 zaposlenih u Danskoj, Norveškoj i na Mauricijusu. Pored toga sarađujemo sa nekoliko međunarednih kompanija u Danskoj i inostranstvu. Navi Partner je specijalizovana kompanija za razvoj, isporuku i podršku rešenja za maloprodaju. Kompanija je potvrđeni Microsoft Dynamics NAV i Microsoft Gold Partner. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Magento 2 Developer

Beograd  • Rok: 08.01.2020

Practical experience with relevant topics such as PHP solutions, JavaScript, Jquery, SSH, CSS and HTML, experience with Word Press, conversion tracking, analytics, strategic use of social media, SSL, SEO, etc... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija