Nelt Co d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Nelt Co d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Aplikativni inženjer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Dobanovci
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug je bio sa HR-om, popuni se formular, nakon toga intervju koji je trajao nekih 20-ak minuta. Izuzetno prijatan intervju, koji je ostavio pozitivan utisak o kompaniji i njenim zaposlenima. Za svaku preporuku.

utisak sa intervjua postavljen: 20.01.2018.

Aplikativni inženjer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija pruža svakom zaposlenom priliku za lični razvoj, ulaže u svoje zaposlene i trudi se da im pruži što bolje uslove za rad. Izuzetno dinamično radno okruženje, sa timom izuzetnih ljudi i stručnjaka. Kompanija u kojoj može mnogo da se nauči i u kojoj svaki zaposleni ima mogućnost da napreduje.
preporučujem
utisak postavljen: 20.01.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Junior Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Dobanovci
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Intervju se nije desio. Firma je presmešna i sramota je da bilo ko konkuriše ovde. Treba nekih 2 i po sata da se stigne do firme, plate su male i tužne. Došao sam do njih i nisu mi dali da uđem jer nisam poneo ličnu kartu, kao da sam terorista i da ću da im nešto raznesem u firmi. Naravno, moja je greška što nisam poneo ličnu kartu, ali da me ne puste da uđem i da odlože intervju zbog toga je neverovatno sramno. Sve najgore, izbegavati firmu.

utisak sa intervjua postavljen: 14.05.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Nelt je osnovan 1992. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Nakon četiri godine vrednog i predanog rada, postaje distributer multinacionalne korporacije Procter&Gamble za područje tadašnje SR Jugoslavije. Nedugo potom, započinje sa distribucijom proizvoda poznatih svetskih kompanija Kraft Foods, Wrigley i SSL na teritoriji današnje Srbije i Crne Gore. U skladu sa ciljevima i željom za unapređenjem poslovanja, Nelt proširuje svoju delatnost na pružanje logističkih usluga. Zatim, kupovinom novosadske mesne industrije Neoplanta, opseg poslovanja se širi i na proizvodnju. Međutim, ni tu se ne zaustavlja, već 2008. godine, pripaja kompaniju Javna skladišta Subotica i počinje sa pružanjem trade marketing usluga svojim principalima, kao i trećim licima.

Godine 2006. Nelt je otvorio moderno opremljen distributivni centar u Dobanovcima, u srcu industrijske zone Beograda, gde se danas nalazi sedište firme.

U cilju stalnog poboljšanja i očuvanja konkurentnosti, sertifikovan je sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001 i implementiranog HACCP sistema. Nedugo potom, usledio je početak distribucije farmaceutskih proizvoda i proizvoda za prehranu i negu kućnih ljubimaca.

2012. godine implementirali smo poslovno-informacioni sistem SAP, sa ciljem da se postojeći ERP zameni rešenjem koje u potpunosti može da obuhvati i podrži strategiju održivog širenja i unapređenja poslovanja, kao i sve procese unutar kompanije.

Nelt Co danas radi sa sledećim principalima: Procter & Gamble, Wrigley, Mondelez, Dr. Oetker, Neoplanta, Reckit Benkiser, Panacea, Sebapharm, itd.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NELT CO.
Adresa
Maršala Tita 206, Dobanovci
Datum osnivanja
14.08.2000.
PIB
100037645
Matični broj
17304712
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU I USLUGE NELT CO. DOO DOBANOVCI
Delatnost kompanije
4636 Trgovina na veliko šećerom, čokoladom i slatkišima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nebojša Šaponić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija