Neopix

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Izrađuju digitalne proizvode za globalna preduzeća.

Njihova specijalnost je izrada celog proizvoda od nule, korišćenjem dokazanih i pouzdanih industrijskih strategija. Vode računa da proizvodi njihovih klijenata udovoljavaju potrebama njihovih trenutnih i potencijalnih korisnika i daju prioritet njihovim poslovnim ciljevima.

Njihovi zaposleni su programeri, dizajneri, poslovni stratezi, umetnički direktori i marketinški profesionalci. Do sada su radili sa širokim spektrom preduzeća i timova u industrijama kao što su medicina, fintech, finansije, SAAS, nekretnine, automobilska industrija, hrana, fitnes i još mnogo toga.

Istorija

2012. godine grupa prijatelja i poznanika okupila se oko ideje da udruže snage u cilju izrade alata i izrade proizvoda koji rešavaju probleme za preduzeća i zajednice. Posle samo nekoliko godina iz malog i posvećenog tročlanog tima izrasli su u jednu od najinovativnijih i najcenjenijih kompanija u Srbiji, prepoznatu po visokokvalitetnom radu i inovativnim veštinama.

Karijere

U kompaniji Neopik, naš MO je „Svi za jednog, jedan za sve“. Podstiče se timski rad, jednakost, otvorenu i iskrenu komunikaciju i mešanje napornog rada i zabave.

Pridružićete se timu gde ćete dobiti priliku da sarađujete sa sezonskim profesionalcima u industriji na inspirativnim projektima sa odličnim izgledima za razvoj karijere.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
108554408
Matični broj
21022710

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
2200 EUR / mesečno
2200 2200
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija