Net Link Solutions d.o.o. Beograd


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Net Link Solutions osnovan je 2007. godine kao agencija koja se bavi web razvojem, i vrlo brzo se specijalizovala za razvoj aplikacija za elektronsku trgovinu. Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Tehnomanija i projektu Internet prodavnice tehnike, ubrzo postaje lider u oblasti elektronske trgovine u Srbiji.

Jedan od osnivača Net Link Solutions, Zoran Ševarac, takođe je bio uključen u razne open source, istraživačke i akademske projekte u oblasti veštačke inteligencije, kroz koje je kreiran vodeći svetski softver za razvoj neuronskih mreža Neuroph .

Net Link Solutions trenutno ima 7 zaposlenih, i pored osnovne delatnosti koja obuhvata rešenja za elektronsku trgovinu u maloprodaji, radi na razvoju otvorenog Java B2B rešenja i naprednih sistema za pretraživanje i preporuke.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NET LINK SOLUTIONS
Adresa
Ljube Didića 35
Datum osnivanja
04.10.2011.
PIB
107269243
Matični broj
20771798
Poslovni naziv
NET LINK SOLUTIONS DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jelena Ševarac - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija