O kompaniji
10
Iskustva
3
Plate
Poslovi
NetCast d.o.o. logo

NetCast d.o.o.

5

O nama

Mi smo NetCast. Kreativan mladi tim koji radi na jedinstvenim namenskim rešenjima- managed i cloud servisima- kojima nastoji da korisnicima olakša i unapredi poslovanje preuzimanjem vođenja dela ili kompletnog IT sektora.

Mi u NetCast-u verujemo u to da vrhunski svetski stručnjaci u IT industriji nisu ništa bolji i pametniji od nas, samo da imaju jaku volju, veru i ulažu puno sati rada. Upravo zato ulažemo u edukaciju zaposlenih i podstičemo ih da stalno rade na svom razvoju, jer u krajnjoj liniji i rade za sebe. Samim tim verujemo da snaga i učinak pojedinca utiču na dobrobit cele kompanije. Osim toga, kod nas nema tradicionalnog birokratskog sistema, međusobno se poštujemo i pomažemo koliko god smo u mogućnosti. Dakle, NetCast je naša platforma za profesionalni i lični razvoj uz zdrave međuljudske odnose.

Ukoliko vam sve što smo naveli zvuči dobro, energični ste, volite svoje zanimanje, smatrate da imate šta da pružite našoj kompaniji, željni ste dokazivanja, usavršavanja i napredovanja, dođite da zajedno radimo na razvoju budućnosti IT-ja.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Milentija Popovića 9, Novi Beograd
011 442 64 64