Net++Technology

Net++Technology

4 0

Kontakt

Adresa Bulevar Vojvode Mišića 39a, 11000 Beograd, Srbija
Telefon +381 11 3699967
PIB 100219596
MB 17413341
Zaposlenih 1-10
Predstavništvo Bulevar Vojvode Mišića 39a, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Preduzeće Net++ technology osnovano je 2002. godine u Beogradu. Od samog osnivanja fokus našeg poslovanja usmeren je ka ICT bezbednosti, zaštiti podataka, sigurnosti i upravljanju računarskim mrežama i sistemima. 2003. godine odlučili smo da zadržimo mali broj pažljivo biranih vendora/partnera, čije proizvode nudimo našem tržištu, da se što bolje upoznamo sa njihovim proizvodima i postignemo visok nivo specijalizacije za iste. Naša interesovanja i oblasti specijalizacije menjali su se i proširivali uporedo sa promenama i evolucijom ITC industrije. Pored sigurnosti i zaštite podataka u užem smislu (antivirus i antispam zaštite, zaštita od upada i napada, firewall i intrusion detection i sl.) korisnicima nudimo i proizvode za backup/restore, disaster recovery, arhiviranje emailova i fajlova, šifrovanje (encryption) i zaštitu od curenja podataka (data loss prevention - DLP), kao stepenicu više u razvoju informatičke sigurnosti. Među prvima u Srbiji prepoznali smo značaj virtualizacije IT sistema i uključili se u ovaj segment IT tržišta, kroz ponudu VMware proizvoda. I dalje pratimo trendove, pa nismo preskočili da uvrstimo i cloud computing u našu ponudu. Naša misija je da vam ponudimo najbolja softverska rešenja, i da vam uz najkvalitetniju podršku i stručne savete pružimo oslonac u poslovanju i budemo deo slagalice koji vam nedostaje na putu ka uspehu. Zajedno sa vama utvrdićemo vaše potrebe i ciljeve, i raditi na njihovom ostvarenju. Ukazaćemo koje su opcije pred vama i pronaćićemo rešenja koja su okviru vaših mogućnosti i planiranog budžeta. Verujemo u otvorenu komunikaciju i partnerski odnos. Posvećeni smo korisnicima i oni se u svakom trenutku mogu osloniti na naše znanje i iskustvo. Konstantnim ulaganjem u znanje i stalnim usavršavanje produbljujemo odnos poverenja.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Net++Technology

Ocena (1 utisak)

4

Beneficije

4

Napredovanje

3

Karijera / privatni život

5

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 09.02.2022
4
Preporučuje

Technical Specialist

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Kompanije je mala grupa strucnjaka i funkcionise kao porodica. Ima manje od 10 zaposlenih i svako ima svoje zaduzenje i oblast rada. Na primer tu je direktor/vlasnik koji vodi racuna o celokupnom poslovanju, prodavac koji kontaktira potencijalne klijente i sklapa nove ugovore, marketing menadzer koji se bavi odnosom sa...

Zamerke

Nemam neke zamerke sobzirom da je mala firma i da posluje u okviru svojih mogucnosti. Jedino mozda zamerka sto se nisu razvili vise i zaposlili vise ljudi, prosirili oblast poslovanja i postali jos veci u toj sferi IT bezbednsti u Srbiji.

0

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv NET++ TECHNOLOGY
Poslovni naziv DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I PROMET RAČUNARSKE OPREME, KONSALTING I INFORMATIČKI INŽENJERING NET++ TECHNOLOGY D.O.O., BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije 4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Vojvode Mišića 39a, Beograd-Savski Venac
Datum osnivanja 24.08.2002.
PIB 100219596
MB 17413341
Zakonski zastupnici
Vladimir Vučinić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu