O kompaniji
4
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Netex Consulting d.o.o. logo

Netex Consulting d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Netex je osnovan u januaru 2000. godine kao Internet provajder, u gradu Rešica u Rumuniji. Kontinuirano smo razvijali našu kompaniju otvaranjem nekoliko kancelarija u Rumuniji i još u sedam zemljama Istočne Evrope. Pored toga, proširili smo asortiman usluga kako bismo što efikasnije zadovoljili potrebe naših kupaca. Specijalizovali smo se za pružanje čitavog spektra usluga u oblasti onlajn poslovanja.

U Netex grupaciji trenutno radi preko 700 zaposlenih, u brojnim kancelarijama u Rumuniji, Srbiji, Ukrajini, Belorusiji, Gruziji, Bosni i Hercegovini i Moldaviji. Danas poslujemo i preko kancelarija u Londonu, Velika Britanija i Fürstenfeldbruck, Nemačka, strateški veoma važnih za kompaniju.
Klijentima pružamo usluge sa fokusom na inbound marketing i podršku u b2b ili b2c. Generalno smo one–stop-shop za klijente koji posluju na internetu. Sa više od 20 godina iskustva u BPO biznisu, postali smo pouzdana i čvrsta karika između klijenata i proizvoda. U našem timu se govori preko 30 jezika, sa ciljem svakodnevnog pružanja podrške našim mnogobrojnim klijentima, posedujemo ISO 9001 i 27001 sertifikate.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt