New Frontier Innova d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije New Frontier Innova d.o.o.

.Net programer

Ivica S., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug, potpuno nezainteresovana koleginice iz HR-a, jedan test, prvi deo za SQL i drugi deo za LINQ i par stvari sa interfejsima preko kojih oni rade.

utisak sa intervjua postavljen: 20.07.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

NF Innova je softverska komapanija specijalizovana za kreiranje proizvoda za omni-kanalnu interakciju sa klijentima. Članica New Frontier Group, jedne od najvećih sistem-integratorskih grupacija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, NF Innova obezbeđuje vodećim bankama i finansijskim institucijama u regionu najnaprednija rešenja za digitalnu ekomomiju. Između ostalih, klijenti kompanije su Raiffeisen Bank, Societe General Bank, Banca Intesa kao i mnogi drugi. iBanking, vodeći proizvod NF Innove, distribuira se u celom EMEA regionu kroz mrežu partnera.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Application Support Developer

Beograd  • Rok: 14.04.2017

To execute development tasks (typically SQL operations or middleware code changes), to participate in the communication of progress and challenge resolution (daily scrum)... (pročitaj oglas)

Technical Writer / Documentation Specialist

Beograd  • Rok: 16.03.2017

To work with R&D team (developers & product manager) to obtain an in-depth understanding of the product and the documentation requirements... (pročitaj oglas)

Test Engineer

Beograd  • Rok: 15.03.2017

You have experience in defining and documenting test cases, scenarios and procedures, you have experience in querying MS SQL Server databases by using T-SQL... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NEW FRONTIER INNOVA D.O.O. BEOGRAD
Adresa
Omladinskih brigada 88, Beograd
Datum osnivanja
06.07.2015.
PIB
109053833
Matični broj
21119113
Poslovni naziv
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NEW FRONTIER INNOVA D.O.O. BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Eldar Banjica - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija