New Frontier Innova d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije New Frontier Innova d.o.o.

Junior .NET Developer

Dušan P., Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Dosta priče sa HR-om i dosta relativno glupih pitanja u vezi odnosa sa kolegama u prethodnoj firmi gde sam radio, onda je došao senior programer i pitao me da mu opišem šta sam radio, tehnologije, projekti i koliko sam napredovao, nisam dobio nikakav tehnički test, samo mi je HR na kraju dala test osobina, Predictive Index (PI) Behavioral Assessment se zove vrsta testa, rekli su mi da će mi javiti rezultate za nedelju dve i to je bilo to, nikakve informacije od njih nisam dobio kasnije, vrlo neprofesionalan intervju i vrlo neprofesionalno od firme da ne jave rezultate intervjua. Ne bih preporučio nikome firmu, plus je lokacija veoma loša.

utisak sa intervjua postavljen: 08.08.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

.Net programer

Ivica S., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug, potpuno nezainteresovana koleginice iz HR-a, jedan test, prvi deo za SQL i drugi deo za LINQ i par stvari sa interfejsima preko kojih oni rade.

utisak sa intervjua postavljen: 20.07.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

NF Innova je softverska komapanija specijalizovana za kreiranje proizvoda za omni-kanalnu interakciju sa klijentima. Članica New Frontier Group, jedne od najvećih sistem-integratorskih grupacija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, NF Innova obezbeđuje vodećim bankama i finansijskim institucijama u regionu najnaprednija rešenja za digitalnu ekomomiju. Između ostalih, klijenti kompanije su Raiffeisen Bank, Societe General Bank, Banca Intesa kao i mnogi drugi. iBanking, vodeći proizvod NF Innove, distribuira se u celom EMEA regionu kroz mrežu partnera.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior .NET Developer

Beograd  • Rok: 07.10.2017

New Frontier Innova d.o.o. Beograd: Senior .NET Developer. Experience in crating and testing of the .NET applications (Entity Framework, WF, LINQ) (pročitaj oglas)

Test Engineer

Beograd  • Rok: 09.09.2017

You have experience in testing of web applications or applications on mobile devices, you have experience in defining and documenting test cases, scenarios and procedures, You have experience in querying MS SQL Server databases by using T-SQL... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NEW FRONTIER INNOVA D.O.O. BEOGRAD
Adresa
Omladinskih brigada 88, Beograd
Datum osnivanja
06.07.2015.
PIB
109053833
Matični broj
21119113
Poslovni naziv
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NEW FRONTIER INNOVA D.O.O. BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Eldar Banjica - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija