NiNet CompanyNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ninet Company je najveći Wireless i hosting provajder iz Niša. Jedna smo od retkih hosting kompanija u Srbiji koja koristi sopstvene resurse u pružanju usluga. Iz tog razloga NiNet Company je u mogućnosti da ponudi korisnicima pakete po znatno povoljnijim uslovima na ovim prostorima. 

Svaki hosting paket koji imamo u ponudi ima prostor na disku i mesečni protok koji zadovoljava i najzahtevnije klijente. Uz bilo koji kupljen hosting dobijate mogućnost da na njemu postavite još najmanje 4 sajta.

Svi serveri se nalaze u NiNet-ovom data centru u Nišu. Za razliku većine provajdera sami vodimo računa o resursima.

U poslu smo preko 10 godina pa se ozbiljan i odgovoran pristup podrazumeva. Broj klijenata Ninet Company iznosi preko 5000, i jedina stvar koju od početka nismo menjali je odnos prema korisnicima naših usluga.

Ninet Company raspolaže širokom paletom usluga od kojih su najbitnije: Zakup domena, prodaja web hostinga i bežični internet.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NINET COMPANY DOO NIŠ
Adresa
Bulevar Nemanjića 25, Niš
Datum osnivanja
12.05.2003.
PIB
102876366
Matični broj
17499114
Poslovni naziv
NINET COMPANY DOO NIŠ
Delatnost kompanije
6120 Bezične telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Šimbovski - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija