NoBug d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije NoBug d.o.o.

Projekt menadžer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
Ceo proces je trajao 6 nedelja
Kako je izgledao proces
Kontaktiran sam od kompanije NoBug po preporuci kolege. Intervju je imao dva dela, razgovor sa direktorom inženjerskog sektora i vlasnikom kompanije. Sledeći korak je bila ponuda i potpisivanje ugovora o radu.

utisak sa intervjua postavljen: 01.10.2015.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

NoBug je ekspertska kompanija za digitalni dizajn koja vlada punim opsegom tehnologija (funkcionalnih, formalnih) sa različitim alatima (Specman, RuleBase, Vera, SystemVerilog, Verylog-PLI/C). Od svog osnivanja, NoBug je potpuno posvećen pružanju visokokvalitetne usluge koje prevazilaze očekivanja naših klijenata.

Tokom svih ovih godina NoBug je uspeo da razvije veliki tim profesionalaca regrutovanjem inženjera sa pravim veštinama, ulaganjem u razvoj i obuku svojih zaposlenih,, izlaganjem zaposlenih određenim projektima, ali i problemima, radom sa ključnim partnerima, održavanjem dobre saradnje sa univerzitetima i izgradnjom jake HR veze.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NOBUG
Adresa
Čika Ljubina 12, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
12.07.2012.
PIB
107650466
Matični broj
20844370
Poslovni naziv
Društvo za projektovanje elektronskoh sistema NoBug d.o.o. Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Irena Stankić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija