Nortal d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Nortal d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

QA Specialist


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična kompanija.
Za svaku preporuku.
Odnos prema zaposlenima na visokom nivou.
Putovanja u inostranstvo.
Bonusi.
Zamerke kompaniji
Nemam za sada.
preporučujem
utisak postavljen: 07.12.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Nortal je međunarodna kompanija orijentisana na izradu softverskih rešenja za klijente u javnom i privatnom sektoru. Naš uspeh je izgrađen na višegodišnjim partnerstvima i isporučivanju visokokvalitetnih rešenja našim korisnicima u različitim industrijama širom Evrope, Azije i Afrike.

Kroz profesionalna IT rešenja i pouzdanu poslovnu stručnost obezbeđujemo kvalitet i vrednost. Oblasti kojima se kompanija bavi su elektronska uprava, proizvodnja i logistika, telekomunikacije, upravljanje javnim finansijama, zdravstvena zaštita, finansijske usluge, energija i resursi.

Naši konsultanti i softverski inženjeri stvorili su uspešna rešenja kao što su e-Census, e-Tax, FMIS, Electronic Business Register itd. Mi želimo da i dalje održimo visok nivo rada i da naši proizvodi budu korisni za društvo.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior .NET Developer

Beograd  • Rok: 02.03.2017

You are looking to boost your career by working on high-profile and high-impact e-Government projects... (pročitaj oglas)

Scrum Master

Beograd  • Rok: 01.03.2017

Understanding of team dynamics in cross-functional, geographically distributed teams, capacity to grasp the “big picture”, contextualize and prioritize work... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd  • Rok: 01.03.2017

You are looking to boost your career by working on high-profile and high-impact e-Government projects... (pročitaj oglas)

Oracle and .NET Software Specialist

Beograd

We have a close-knit and agile office in Belgrade. You’ll have great team members, who are looking forward to meet their new techie colleague. Your work will be independent but you will have a friendly team right next to you, who you can learn... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NORTAL
Adresa
Miće Popovića 13
Datum osnivanja
05.03.2007.
PIB
104943938
Matični broj
20276746
Poslovni naziv
NORTAL DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Neringa Narbutiene - Direktor
Marius Laurentiu Cimpoesu - Direktor
Marko Savić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija