Nortal d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Nortal je međunarodna kompanija orijentisana na izradu softverskih rešenja za klijente u javnom i privatnom sektoru. Naš uspeh je izgrađen na višegodišnjim partnerstvima i isporučivanju visokokvalitetnih rešenja našim korisnicima u različitim industrijama širom Evrope, Azije i Afrike.

Kroz profesionalna IT rešenja i pouzdanu poslovnu stručnost obezbeđujemo kvalitet i vrednost. Oblasti kojima se kompanija bavi su elektronska uprava, proizvodnja i logistika, telekomunikacije, upravljanje javnim finansijama, zdravstvena zaštita, finansijske usluge, energija i resursi.

Naši konsultanti i softverski inženjeri stvorili su uspešna rešenja kao što su e-Census, e-Tax, FMIS, Electronic Business Register itd. Mi želimo da i dalje održimo visok nivo rada i da naši proizvodi budu korisni za društvo.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Oracle and .NET Software Specialist

Beograd  • Rok: 06.10.2016

Years of experience are definitely an asset, but most of all we value your understanding, competence and your willingness to develop in your field of expertise... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NORTAL
Adresa
Miće Popovića 13
Datum osnivanja
05.03.2007.
PIB
104943938
Matični broj
20276746
Poslovni naziv
NORTAL DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Neringa Narbutiene - Direktor
Marius Laurentiu Cimpoesu - Direktor
Marko Savić - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija