O kompaniji
12
Iskustva
6
Plate
3
Poslovi
Novelic d.o.o. logo

Novelic d.o.o.

3.7

Iskustva

3.7 67%

Menadžment kompanije

2.5

Beneficije

3.7

Balans karijera-privatni život

4.3

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

2.5

Mogućnost napredovanja

3.7
Iskustvo
26.01.2023
4 Preporučuje

Graphic Designer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Akcije u kompaniji Sportski budzet za teretanu i slicne stvari Obrok u firmi Rad od kuce Rad sa stranim i domacim kompanijama

Zamerke

Nemam

Tehnologije

Adobe Blender
Korisno? 2
Iskustvo
16.11.2022
2 Ne preporučuje

Junior Embedded Tester

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Klizno radno vreme i super atmosfera u kancelariji.

Zamerke

U zaposlenog se nista ne ulaze. Obuke ne postoje jer nema seniora koji bi to radili. Glavna desavanja u kompaniji su zurke. Juniorima ne preporucujem ovu kompaniju.

Tehnologije

Linux
Korisno? 2
Iskustvo
05.06.2022
5 Preporučuje

Analog IC designer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Super tim u koji sam se odmah uklopio, i koji su me odmah prihvatili. Saradnja od razgovora za posao do same realizacije je perfektna. Poštuju dogovor. Projekti na kojima se radi su jako zanimljivi, ima dosta toga novog da se nauči, pogotovo ako je neko početnik. Sve pohvale za organizaciju.

Zamerke

Zamerke su neke sitne, na primer skupa hrana koja može da se uzme u okviru firme, ali to je vezano i za ostale firme u tom kompleksu, tako da nije samo do njih. Za sada nemam negativna iskustva sa kompanijom

Korisno? 0
Arhiva | Intervju
17.03.2022
Pozitivno iskustvo

Digital Signal Processing Intern

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Pozvan na tehnički intervju dan nakon što sam se prijavio za praksu. Na tehničkom intervjuu dvojica starijih kolega vrlo stručnih i iskusnih u oblasti. Pitanja srednje težine, navodili na tačne odgovore kad god sam zapeo. Pitali šta bih voleo da radim u firmi, kojim oblastima bih se bavio. Opuštena konverzacija. Nakon nekoliko nedelja dobio potvrdan odgovor i uskoro počeo i sa radom u firmi. Sve što su obećali na razgovoru je kasnije na praksi i ispunjeno.

Pitanja sa intervjua

  • Kako funkcioniše flip flop?
  • Teorema odabiranja signala
  • Prolazak kroz CV i pitanja o projektima koje sam radio na fakultetu
Korisno? 3
Arhiva | Iskustvo
09.02.2022
2 Ne preporučuje

Software Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

Opuštena atmosfera, službena putovanja, dobar program studentske prakse, fleksibilno radno vreme, privatno osiguranje, godišnji bonus.

Zamerke

Plate ispod proseka, neispunjavanje finansijskih obaveza firme prema zaposlenom, projekti sa kojima nije moguće napredovati u struci. Kada se priča o povećanju, uvek je odgovor da sad ne može - biće.

Korisno? 8
Arhiva | Iskustvo
28.05.2020
4 Preporučuje

Software Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Raznovrsni projekti Mogucnost rada sa inostranim klijentima i upoznavanje njihovog nacina rada Pozitivna atmosfera za rad Privatno zdravstveno i penziono osiguranje Dnevnice za sluzbena putovanja Fleksibilnost u svakom smislu

Zamerke

IT infrastruktura treba da se poboljsa

Korisno? 1
Arhiva | Intervju
20.05.2020
Negativno iskustvo

Internship - Analog Mixed-Signal IC Design

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 12 nedelja

Kako je izgledao proces

Vrlo neprofesionalno. Što se tiče tehničkog dela, šefovi odeljenja su skroz korektni i na mestu. Isto se ne može reći za menadžment. Na prijavu za praksu mi nisu odgovorili mesec i po dana. Kada je HR upitan šta se dešava sa mojom prijavom, odgovor je glasio da je ona na taj moj mail zaboravila i da ga je zaturila negde. Potom me je HR brže bolje zvao da zakaže razgovor, pri tome rekavši da je razgovor sa njom. Dogovor je bio da će me sačekati ispred firme. Došavši u NTP, i nakon nekog vremena čekanja da dođe, saznajem da me ona uopšte ne čeka i nalazi se u firmi na spratu, te su mi portiri pomogli da dođem do firme. Razgovor na kraju nije bio samo sa njom, nego i tehnički intervju, koji je bio ok. Na razgovoru se videlo da oni apsolutno ni jedan moj dokument koji im je priložen nisu pročitali - ni CV, ni dodatnu dokumentaciju. Tek na kraju razgovora, rekli su mi da oni trenutno nemaju uopšte otvorenu tu poziciju i da će mi se javiti za maksimalno mesec dana sa utiscima. Znači, em lažno oglašavanje pozicije em nepoštovanje tuđeg vremena. Za mesec dana, HR me nije odmah direktno zvao, nego je jurio kolege po firmi za koje zna da me poznaju, da mi prenesu utiske sa intervjua. Tek kasnije su mene lično pozvali da mi jave da je razgovor prošao super, ali da i dalje nema te pozicije otvorene. Otvaranje pozicije, kažu, zavisi od komercijalnih projekata, znači možda će je biti za mesec dana, a možda i za godinu, citiram. Potom su mi ponudili da radim kod njih privremeno neki fizički posao na terenu, za koji uopšte nije ni potreban fakultet, i koji se plaća nekom muljažom preko studentske zadruge, uz priču kako je to super ponuda. Sve u svemu, katastrofalna organizacija. Žao mi je, zato što vidim da su inženjeri koji rade tamo i koji su vodili tehnički razgovor vrlo stručni ljudi, ali menadžment im je pokvario svaki pozitivan utisak svojom neprofesionalnošću.

Pitanja sa intervjua

  • Zašto baš ta pozicija, čime bi voleo da se baviš, neka bazična pitanja...
  • Pitanja iz analogne, digitalne i mikrotalasne elektronike
Korisno? 5
Arhiva | Iskustvo
10.05.2020
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Saradnik

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Izuzetna radna atmosfera. Ako imate inicijativu i motivisani ste da ucite i razvijate se, ovo je prava firma.

Zamerke

Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
09.05.2020
5 Preporučuje

Algorithms and DSP Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

- Najvaznije: Ima od koga da se uci. U firmi rade neki od najboljih inzenjera u mojoj oblasti - Mogucnost napredovanja - Fleksibilnost - Sjajne kolege

Zamerke

- Nekada radimo projekte koji su iznad naseg skill-a. Dobro je kada prodje, dosta naucimo, ali je frustrirajuce u pocetku.

Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
07.02.2019
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Prva liga. Poštuje se radno vreme, plata na vreme, interesantni projekti.

Zamerke

Nema.

Korisno? 5