Novo Lux d.o.o.

Novo Lux d.o.o.

Kontakt

Adresa Grčića Milenka 114, 11000 Beograd, Srbija
Telefon 011/3863-227
PIB 100376437
MB 06662951
Predstavništvo Grčića Milenka 114, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Ukoliko tražite kreativno i funkcionalno rešenje za opremanje vašeg prostora u kome živite ili radite Novo Lux je pravo mesto za to. Nudimo vam pomoć i podršku, od ideje do realizacije. U našim prodavnicama možete pronaći rasvetu, nameštaj, dekoraciju, kuhinjski program...


ISTORIJA
Od 1990. godine bavimo se prodajom rasvete, a zatim širimo ponudu na nameštaj i dekoraciju. Kako smo, kao firma, sazrevali u našu ponudu uvrstili smo projektovanje i pružanje saveta oko uređenja enterijera stambenog i poslovnog prostora. Za sve ove godine na naše tržište doveli smo najbolje i najveće brendove iz oblasti osvetljenja, proizvodnje nameštaja i dekoracije. Izgradili smo integritet i stekli poverenje klijenata koji znaju da kod nas mogu da nađu sve za opremanje svog enterijera. Trudimo se da stvorimo novi koncept u ponudi, a da pri tom ne zanemarimo kavalitet u kombinaciji sa dizajnom. Dugogodišnje prisustvo na tržištu, naši verni kupci i proveren kvalitet, stvorili su ime koje se prepoznaje kao Novo Lux.


VREDNOSTI
Naš prioritet je da kroz originalne projekte i raznovrsne proizvode koje nudimo, poboljšamo kvalitet života naših klijenata i da im pri tome pomognemo u stvaranju udobnog, savremenog i funkcionalnog prostora u kome će uživati da provode vreme. Ljubazno i stručno osoblje Novo Lux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, fleksibilnost i kvalitet.


STIL
Svaki brend koji se nalazi u našoj ponudi je prepoznatljiv po specifičnom stilu i filozofiji. Na vama je, da ih uz našu pomoć, prilagodite enterijeru i da zajednički nađemo pravo mesto za njih, poštujući estetiku i funkcionalnost. Naše osoblje sluša zahteve i očekivanja kupaca i u skladu sa tim pomaže u oplemenjivanju životnog prostora.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv NOVO LUX
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU NOVO LUX DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije 4643 - Trgovina na veliko električnim aparatima za domaćinstvo
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Grčića Milenka 114, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 02.02.1993.
PIB 100376437
MB 06662951
Zakonski zastupnici
Nebojša Opačić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu