O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Oblo Living d.o.o. logo

Oblo Living d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Bavimo se razvojem sopstvene IoT tehnologije, koju u raznim oblicima koriste inostrani telekom operateri, investitori, dobavljači električne energije, industrijski partneri, proizvođači uređaja.

Jedna od dominantnih grana OBLO Living delatnosti su i pametne kuće: posedujemo svoje rešenje, zasnovano naravno na našoj IoT platformi. Elementi koji čine pametnu kuću se proizvode u Srbiji.

Zasnovan na intelektualnom vlasništvu (IP) kompanije, OBLO sistem pametne kuće je od 2012.god. plasiran u velikim serijama na tržištima Evrope i Azije. Pored svetskih tržišta, danas se OBLO proizvodi mogu naći i u domaćim prodavnicama.

Kompanija se nalazi u Novom Sadu i broji oko 60 zaposlenih. Imamo namenske timove za pojedine oblasti: embedded, cloud, mobilne aplikacije, QA.

Tech stack

C Objective C MQTT Zigbee Z-Wave BLE ONVIF IP iOS Android Swift Node.JS Angular.JS RabbitMQ Redis MongoDB Spark Kafka Cassandra

Naši ljudi

Roman Pavlović

Team Lead

Mladen Matić

Software Developer

Tatjana Erić

iOS Developer

Proces selekcije

CV screening/Introduction razgovor

 

Ukoliko ste konkurisali za posao kod nas, nakon pregleda vaše biografije - ukoliko primetimo da vaša znanja i veštine odgovaraju zahtevima trenutno otvorene pozicije, pozivamo vas na HR intervju.

Ukoliko smo vas kontaktirali, predstavimo vam poziciju za koju smo vas kontaktirali i informišemo vas o našoj kompaniji, uslovima rada i benefitima koje obezbeđujemo zaposlenima.

 

1. HR intervju

 

Tokom HR razgovora trudimo se da razumemo vašu motivaciju, očekivanja i dosadašnje radno iskustvo. Takođe, ostavljamo vremena da i vama pružimo odgovore na dileme koje imate, a vezane za uslove rada i benefite koje dobijate zaposlenjem u OBLO Livingu. Zauzvrat, mi vršimo procenu i uklapanje kandidata u našu organizacionu kulturu.

 

2. Tehnički intervju

 

Kao high-tech kompanija proces selekcije završavamo proverom tehničkog znanja koju obično vrše naši tim lideri ili senior developeri iz tima. Osim provere tehničkog znanja, tokom ovog intervjua imate priliku i da upoznate budućeg vođu tima ili iskusnog kolegu koji će vam, ukoliko dođete u naš tim - pomoći tokom onboarding procesa.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt