O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
Obrazovni Informator logo

Obrazovni Informator

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće "Obrazovni informator" je savremena edukativna kuća specijalizovana za upravljanje pravno-ekonomskim poslovanjem, uz informatičku podršku. Primarni cilj nam je da adekvatnom primenom propisa olakšamo poslovanje svim poslovnim sistemima.

Dokazi našeg uspešnog rada od osnivanja 1990. godine, ogledaju se u konstantnoj saradnji sa strukovnim udruženjima direktora/menadžera, pravnika i ekonomista/računovođa. O tome svedoči i referentna lista sa više od 4.500 korisnika.

Cilj im je da udruživanjem ekspertskih i praktičnih znanja na teritoriji svake opštine, preko edukativnih centara, proizvodi ne budu šablon u primeni propisa, već suštinska pomoć svima koji žele da kontinuiranim učenjem napreduju u poslovanju i doprinose sveukupnom duhovnom i ekonomskom razvoju.

Pored strukovnih udruženja partneri su pretplatnici iz prakse lokalnih samouprava, državne uprave, prosvete, socijalne zaštite, zdravstva, nauke, kulture.

Eminentni stručnjaci iz pravne i ekonomske nauke i prakse su njihovi stalni saradnici. Od 2007. godine "Obrazovni informator" radi ne samo u Beogradu, već i po celoj Srbiji putem Kancelarija za edukaciju budžetskih korisnika koje su osnovane u više gradova: Zrenjanin, Sombor, Bor, Kragujevac, Valjevo, Kraljevo, Užice, Čačak, Šabac, Niš.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod