O kompaniji
1
Iskustva
Plate
1
Poslovi
Ocean ThinkIT logo

Ocean ThinkIT

Oceni kompaniju

O nama

RADIMO BOLJE BIZNISE KROZ IZVRSNOST U SOFTVERU. Naše usluge razvoja softvera su poznate po izuzetnom kvalitetu, pravovremenosti isporuke i kreativnim rešenjima. Ponosimo se pružanjem vrhunskih rezultata koji zadovoljavaju potrebe naših klijenata i prevazilaze njihova očekivanja.

Naš tim čine visoko stručni i iskusni profesionalci koji donose bogato znanje i talenat u svaki projekat. Sa fokusom na izvrsnost i predanost pružanju najboljih mogućih rezultata, težimo da našim klijentima pružimo izuzetnu uslugu i izvanrednu vrednost.

Sa snažnim fokusom na saradnju i komunikaciju, naš multidisciplinarni tim može besprekorno da sarađuje, obezbeđujući da projekti budu završeni na vreme, unutar budžeta i po najvišem mogućem standardu. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć u određenoj fazi vašeg projekta ili tražite usluge razvoja od početka do kraja, mi imamo veštine i iskustvo da pružimo izuzetne rezultate.

Naš raznoliki tim programera, DevOps stručnjaka, dizajnera UI/UX-a i QA inženjera je dobro opremljen da preuzme projekte bilo koje složenosti. Okupljanjem različitih veština i stručnosti, možemo ponuditi sveobuhvatan pristup razvoju projekta, od početnih faza i izrade skica do dizajna, UX-a, razvoja, QA, proizvodnje, kao i kontinuirane podrške i konsultacija."

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod