Ogury Balkans d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Ogury Balkans d.o.o.

Fullstack JavaScript Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je bio sledeći: razgovor o kompaniji i o tebi, tehnički zadatak preko sajta Codility (3 zadatka - dva u JS i jedan SQL), nakon toga tehnički razgovor u kome se priča o mnogim tehnologijama i alatima, razgovor sa team leadom, razgovor sa technical expertom, razgovor sa VP of engineering tog tima. Neki razgovori su uživo, a neki su preko Google video poziva. Moj proces selekcije je bio znatno duži nego inače jer sam konkurisao prvo u jednom timu, a posle u drugom timu. Tehnički nije bio pretežak, ali ima mnogo razgovora jer je bitno da se kompanija i kandidat upoznaju i uklope na svim nivoima organizacije. Pohvale za članove HR tima sa kojima sam imao dosta kontakta i koji su sa strpljenjem odgovorili na niz mojih pitanja.

utisak sa intervjua postavljen: 30.07.2019.

Senior Android Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
U pitanju je detaljan tehnički intervju. Sastojao se od tri kruga. Prvi krug je bio tehnički razgovor sa lokalnim Team Lead-om, nakon toga je usledio tehnički zadatak i potom još jedan "remote" tehnički intervju. Moje iskustvo je vrlo prijatno. HR je u svakom trenutku bio spreman da odgovori na pitanja. Ostaje žal što nisam u ovom trenutku postao deo ovog tima.

utisak sa intervjua postavljen: 07.07.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Product owner

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd i Skype
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Rastezanje procesa do unedolged. Posle razgovora sa HR, menadžerom iz centrale i dva VP - jedini komentar je bio da sam "možda nešto više nego što bi njima bilo potrebno"!? Iako su signali bili da nema problema sa inicijalnim očekivanjima zarade. Sveukupno, moj utisak je loš (ne iz razloga što nisam primljen) već imam utisak da kompanija pokušava da organizuje operacije bez iole ozbiljnije organizacije. Nažalost.

utisak sa intervjua postavljen: 11.06.2019.

Front End Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Kratak razgovor sa HR preko telefona i zakazan Skype call sa menadžerom iz inostranstva. Pre samog intervjua dosta priče od strane HR-a o profesionalizmu, ali nakon razgovora preko Skype-a jedina poruka od strane HR-a je 'nećemo nastavljati dalji proces sa vama'. Kada sam pitao da li može neki dodatni feedback (npr. zašto tačno kako bih znao za ubuduće) rekla je ne znam, probaću da saznam. Nakon nejavljanja od par nedelja pitao sam opet, ali nije bilo odgovora. Sve u svemu jako loše vođenje i čist neprofesionalizam. Jedno jako loše iskustvo, očigledno čim pišem ovde...

utisak sa intervjua postavljen: 03.04.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ogury je inovativna, nagrađivana i brzo rastuća tehnološka kompanija koja se specijalizuje za marketinška rešenja u svetu mobilnih tehnologija, namenjena uređenom putovanju kroz svet mobilnog marketinga. Njena jedinstvena tehnologija donosi rešenja za tri osnovna izazova sa kojima se marketing lideri, top brendovi i medijske agencije suočavaju: efektivnost mobilne strategije, zatvorene tehnološke platforme koje teško komuniciraju sa drugim tehnologijama i poverenje korisnika i klijenata.

Mi razvijamo sopstveni proizvod koji donosi uspeh našim klijentima. Naš projekat je dugoročan i sve poznatiji globalnim svetskim brendovima. Koristimo najsavremenite tehnologije i ohrabrujemo Ogurijance da to čine i istražuju. 

Ogury je jedina kompanija koja nudi istinitu i kompletnu sliku surfovanja korisnika na mobilnim uređajima kroz aplikacije i mobilne vebsajtove. Od 2014, Ogury je bio fokusiran na generisanje korisnika prvog reda, na mobilnim telefonima, kroz eksplicitno prihvatanje mobilnih signala. Danas Ogury ima 400.000.000 potpisnika sporazuma politike privatnosti (GDPR,) prirodno integrisane u paket njegovih inteligentnih marketing rešenja.  Podstaknut poverenjem korisnika, ovim jedinstvenim i preciznim podacima i snagom tehnologija Artificijelne Inteligencije razvijenih za tu namenu, Ogurijeva inteligentna marketing rešenja omogućavaju organizacijama da shvate ponašanje potrošača i otkriju publiku za koju nikada ranije nisu znali da je imaju. Ovi uvidi su nakon toga pušteni u rad u svim fazama surfovanja kupaca i omogućili jedinstvenu interakciju sa korisnicima i optimizaciju prihoda. 

Oguri je integrisan u 12000 aplikacija i ima poverenje 900 najvećih svetskih brendova i marketinških agencija. Ima kancelarije u londonu, Njujorku, Parizu, Milanu, Rimu, Los Anđelesu, Čikagu, Bostonu, Detroitu i Madridu, a upravo počinjemo u Srbiji. 

U Srbiji želimo da razvijemo moderan R&D centar koji ce biti integrisan u operacije francuskog R&D centra, ali I doprineti tehničko-tehnološkom razvoju. Tražimo pametne i ambiciozne ljude, iskusne u mobilnim tehnologijama koji žele da naprave iskorak i ostvare pravi uticaj na poslovanje brzo rastuće kompanije Ogury.

Za više informacija posetite sajt www.ogury.com

…“The company Ogury is named after Augury, which was the practice of generating omens from interpreting the flight of birds in ancient Rome. Ogury generates mobile data by interpreting raw signals from mobile devices through a complex, unique technology.”

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Software Developer - Data

Beograd  • Rok: 09.12.2019

You have more than 3 years of experience as a Developer (Backend Developer, Data Engineer or Software Developer)... (pročitaj oglas)

Senior Frontend Developer - React

Beograd  • Rok: 04.12.2019

You have a University degree in Computer Sciences or Software Engineering related field (ETF, FON, Mathematics…). You have at least 4 years of frontend software development experience. You are passionate with development... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer (or Senior Developer wishing to grow as DevOps)

Beograd  • Rok: 04.12.2019

If you are already a DevOps, we prefer you to have 4+ years of infrastructure experience and 2+ years of AWS experience... (pročitaj oglas)

Senior Android Developer

Beograd  • Rok: 04.12.2019

You have a University degree in Computer Sciences or Software Engineering related field (ETF, FON, Mathematics...). You have at least 4 years of software and/or mobile development experience. You are passionate with development... (pročitaj oglas)

Product Owner

Beograd  • Rok: 04.12.2019

You have a University degree, preferably in Computer Sciences or Business Management. You have 4+ years of experience in a similar position in a software company (Product Owner, Product Manager). You already worked in a mobile ad company... (pročitaj oglas)

Software Developer - Data

Beograd  • Rok: 08.11.2019

You have more than 3 years of experience as a Developer (Backend Developer, Data Engineer or Software Developer)... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer (or Senior Developer wishing to grow as DevOps)

Beograd  • Rok: 01.11.2019

If you are already a DevOps, we prefer you to have 4+ years of infrastructure experience and 2+ years of AWS experience... (pročitaj oglas)

Senior Frontend Developer - React

Beograd  • Rok: 01.11.2019

You have a University degree in Computer Sciences or Software Engineering related field (ETF, FON, Mathematics…). You have at least 4 years of frontend software development experience... (pročitaj oglas)

Senior Android Developer

Beograd  • Rok: 01.11.2019

You have a University degree in Computer Sciences or Software Engineering related field (ETF, FON, Mathematics...). You have at least 4 years of software and/or mobile development experience... (pročitaj oglas)

Product Owner

Beograd  • Rok: 01.11.2019

You have a University degree, preferably in Computer Sciences or Business Management. You have 4+ years of experience in a similar position in a software company (Product Owner, Product Manager)... (pročitaj oglas)

Backend Developer

Beograd  • Rok: 01.11.2019

You are experienced in at least two of the languages: Java, Go, Scala, Node.js. You are experienced with some of Big data technologies (Kafka, Hadoop, Hive, Spark)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OGURY BALKANS
Adresa
Takovska 13, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
30.07.2018.
PIB
110954731
Matični broj
21405957
Poslovni naziv
OGURY BALKANS doo Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6311 - Obrada podataka, hosting i sl.
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jean Canzoneri - Direktor
Thomas Pasquet - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija