Oktacron d.o.o.

Oktacron d.o.o.

2.33

Kontakt

Adresa Jevrejska 32, Beograd
PIB 110304499
MB 21334103
Zaposlenih < 20
Predstavništvo Jevrejska 32, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Oktacron je kompanija koja teži ubrzanju i optimizaciji bezbednosnih procesa, unapređenju nadgledanja IT sistema i dostizanju novog nivoa sajber bezbednosti.

Uz preko 20 godina iskustva u domenu zaštite podataka, procene rizika od sajber napada i upravljanja incidentima, Oktacron kombinuje vodeću tehnologiju i stručne konsultantske usluge da klijente sprovede kroz transformaciju - od reaktivnog ka proaktivnom pristupu bezbednosti.

Oktacron centar za sajber bezbednost nudi ekspertizu, procese i alate za monitoring IT sistema i upravljanje rizikom, koji kompanijama omogućavaju primenu najviših standarda uz smanjenje operativnih troškova i kapitalnih investicija.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Oktacron d.o.o.

Ocena (3 utiska)

3

Beneficije

4.3

Napredovanje

3.3

Karijera / privatni život

2.3

Preporuka

33.34%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 25.05.2020.
1

Cyber Security Analyst Intern

Ne preporučujem
Pozitivno

Izuzetno prijatna radna atmosfera i ambijent, uz korektan i prijateljski nastrojen kolektiv u trenutku zaposlenja. Mogucnost samostalnog istrazivanja, rasporedjivanja vremenom i zadacima, kao i napredovanja u smislu kurseva koji su pomenuti kao opcija, Dosta beneficija poput proslava, slobodnog izbora vremena za pauze i relativno otvorene komunikacije sa kolegama.

Zamerke

Poslovna pozicija zamisljena kao studentska praksa je ubrzo prerasla u maltene full-time job, sastanke sa klijentima i pretrpanost zadacima koji nisu striktno vezani samo za tehnicki deo - po ceni prakse. Softver sa kojim se radi nije dostupan za licnu upotrebu, te je potrebno neko vreme za ucenje istog, a ne postoji dovoljan broj ljudi koji to omogucava. Na prvu nesuglasicu ne mozete ocekivati razuman rasplet situacije i razgovor licno, vec ignorisanje i otkaz bez najave.

Potvrđen korisnik
  • Jelena B.
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa više od jedne godine
3

Ove informacije su mi korisne

Iskustvo · 25.05.2020.
1

Cyber Security Analyst

Ne preporučujem
Pozitivno

Oktacron nudi prijatan ambijent za rad i mogućnost rada na unapređivanju i usavršavanju znanja i softvera sa kojim posluje. Kolegijalnost je na nivou, sasvim prijatna radna atomosfera koja doprinosi poboljšanju i usavršavanju pristupa projektima. Bilo je divno raditi sa takvim ljudima i postizati zadate ciljeve. Pokrivenost neophodnim alatima i softverom je prisutna. Isplate su redovne.

Zamerke

Pored osnovnih zaduženja koja su propisana ugovorom dodata su mnogobrojna dodatna zaduženja za koje nije rađen aneks ugovora. Bez obzira na kolegijalnost i volju da se hitni projekti završe ovde se dešava da nadređeni u sred vanrednog stanja nasumično i bez najave ukida remote pristup zaposlenima tokom ranog vremena usled minorne nesuglasice. Što dalje dovodi do nenajavljenog prekida radnog odnosa. Menadžment je neprofesionalan i neadekvatan što je sušta suprotnost kvalitetu radnog kolektiva.

Potvrđen korisnik
  • Bojan G.
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
2

Ove informacije su mi korisne

Iskustvo · .

Oglasi za posao (0)

Podaci

Naziv OKTACRON
Poslovni naziv OKTACRON DOO BEOGRAD-STARI GRAD
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jevrejska 32, Beograd
Datum osnivanja 1.11.2017
PIB 110304499
MB 21334103
Zakonski zastupnici
Luka Vasić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu