O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
Omni Logika d.o.o. logo

Omni Logika d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Omni Logika d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga i konsaltinga iz oblasti naprednih infomacionih tehnologija.

Omni Logika je osnovana 2005. godine i vrlo brzo je postala jedna od najagilnijih Oracle partnera koji se bave razvojem u domenu poslednjih J2EE, Enterprise 2,0 i BI tehnologija u Srbiji. Omni Logiku čini tim od 12 stalno zaposlenih koji poseduju iskustvo kako u IT-ju i softverskom inženjerstvu, tako i u project managment-u i konsaltingu. Takođe, naš konsultantski tim uključuje i brojne nezavisne konsultante iz različitih poslovnih domena u zavisnosti od potreba projekata.

Usluge koje Omni Logika pruža u konsaltingu, IT managment-u i naprednim tehnologijama su utemeljene na sopstvenom iskustvu u imlementaciji kompleksnih projekata kako u javnom tako u privatnom sektoru, kao i na našoj prepoznatljivoj eksperizi u razvoju modernih, web-baziranih aplikacija po specifičnim zahtevima klijenata i SOA rešenjima. Izrada sveobuhvatnog rešenja omogućuje integrisanim servisima da rešavaju sve poslovne probleme današnice i predvide najbolji mogući ROI (return on investment -povratak investicije). 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt