Omnis – Društvo za računarski inžinjeringNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće "Omnis" d.o.o. je osnovano 1992. godine. Isključiva delatnost preduzeća je softverski inženjering, odnosno razvoj informacionih sistema u ambijentu relacione baze podataka Oracle i razvojnih alata Designer i Developper. 

Osnivači preduzeća se automatizacijom poslovnih sistema bave preko 22 godine. U tom periodu su razvili tri generacije aplikativnog softvera. Ime aktuelnog aplikativnog paketa je "pulls". On po svojim karakteristikama pripada kategoriji aplikativnog softvera u svetu nazvanoj ERP sistemi - Enterprise Resource Planning systems - sistemi za planiranje i upravljanje resursima preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OMNIS DOO BEOGRAD
Adresa
Goce Dolčeva 44, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
20.05.1992.
PIB
100829471
Matični broj
07928114
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA RAČUNARSKI INŽINJERING OMNIS DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mile Čanković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija