Omnisoft d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Omnisoft je ekspert u oblasti poslovnih informacionih sistema, vertikalnih rešenja i licenciranja. Kompanija je jedan od vodećih implementatora ERP sistema Pantheon i važan partner brojnim renomiranim kompanijama iz različitih grana privrede. Omnisoft isporučuje, instalira i obezbeđuje podršku za najkvalitetnije proizvode i rešenja vodećih svetskih proizvođača. Pored toga nudi sopstvene proizvode koji su u skladu sa najnovijim trendovima i tehnologijama.

Omnisoft primenjuje međunarodno priznatu metodologiju Microsoft SureStep. MS SureStep je metodologija zasnovana na najboljim iskustvima projekt menadžera primenjena na brojne implementacije u zemlji i svetu. Omnisoft stalno vodi računa o edukaciji i usavršavanju naših projekt menadžera.

Živimo i radimo u takovom okruženju koje nam konstantno nameće nove izazove. Da bismo rasli, razvijali se i ostvarivali svoje ciljeve, potrebni su nam novi ljudi sa novim idejama. Želite da nam se pridružite? Pošaljite svoju biografiju i motivaciono pismo na kancelarija@omnisoft.rs. U trenutku kada se ukaže slobodno radno mesto koje zadovoljava Vaše potrebe, mi ćemo Vas kontaktirati.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OMNISOFT
Adresa
Vojvode Stepe 129, Beograd-Boždovac
Datum osnivanja
16.03.2011.
PIB
106990529
Matični broj
20719915
Poslovni naziv
OMNISOFT DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branislav Cicak - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija