Noćas, ponedeljak na utorak, u periodu između 00:00 - 06:00 usled radova na sajtu, sajt će privremeno biti nedostupan.

O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Omnisoft d.o.o. logo

Omnisoft d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Omnisoft je ekspert u oblasti poslovnih informacionih sistema, vertikalnih rešenja i licenciranja. Kompanija je jedan od vodećih implementatora ERP sistema Pantheon i važan partner brojnim renomiranim kompanijama iz različitih grana privrede. Omnisoft isporučuje, instalira i obezbeđuje podršku za najkvalitetnije proizvode i rešenja vodećih svetskih proizvođača. Pored toga nudi sopstvene proizvode koji su u skladu sa najnovijim trendovima i tehnologijama.

Omnisoft primenjuje međunarodno priznatu metodologiju Microsoft SureStep. MS SureStep je metodologija zasnovana na najboljim iskustvima projekt menadžera primenjena na brojne implementacije u zemlji i svetu. Omnisoft stalno vodi računa o edukaciji i usavršavanju naših projekt menadžera.

Živimo i radimo u takovom okruženju koje nam konstantno nameće nove izazove. Da bismo rasli, razvijali se i ostvarivali svoje ciljeve, potrebni su nam novi ljudi sa novim idejama. Želite da nam se pridružite? Pošaljite svoju biografiju i motivaciono pismo na kancelarija@omnisoft.rs. U trenutku kada se ukaže slobodno radno mesto koje zadovoljava Vaše potrebe, mi ćemo Vas kontaktirati.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt