OpenRatioNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

OpenRatio je kompanija koja se primarno bavi razvojem OpenRatio platforme.

OpenRatio je platforma namenjena za preduzeća. Ona čini informacione i biznis procese dostupnim nezavisno od platforme. Njihova cloud platforma može da bude integrisana na javnom ili privatnom cloudu, omogućavajući preduzećima da kreiraju, uređuju ili objavljuju aplikacije za mobilne uređaje, tablete i stone računare. 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Senior Android Developer

Beograd

Solid / Advanced knowledge of Java language, Solid CS background - algorithms, data structures, software design, Android/Java/Eclipse/Android Studio/ADT/ADB background and experience... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Gospodar Jevremova 47/2, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
25.02.2016.
PIB
109393964
Matični broj
29506663
Poslovni naziv
OpenRatio Technologies AB Ogranak Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Ogranak pravnog lica
Zakonski zastupnici
Dejan ivanović - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija