Orbico trgovina i usluge d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunskog kvaliteta, koje obuhvataju širok asortiman, od proizvoda za negu i lepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja. Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahteva visok stepen fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju kao i ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki.

S timom predanih i angažovanih profesionalnih stručnjaka, nudimo potpuna i sveobuhvatna poslovna rešenja u prodaji, logističkim uslugama, marketingu i vođenju robnih marki u našem asortimanu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ORBICO DOO BEOGRAD
Adresa
Partizanske Avijacije 4, Beograd
Datum osnivanja
18.04.2008.
PIB
105564523
Matični broj
20410060
Poslovni naziv
ORBICO TRGOVINA I USLUGE DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4671 Trgovina na veliko čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Feđa Vuković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija