OriginTrail

OriginTrail

0

Kontakt

Adresa Dunajska cesta 156, Ljubljana
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo Kosovska 10 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

OriginTrail is an ecosystem dedicated to making supply chains work together since 2011, contributing to a more transparent, fair, and trusted global supply chain.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije OriginTrail

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
Intervju
10.09.2021

DevOps Engineer

Negativno iskustvo

bez ponude za posao

Ceo proces je trajao 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Razgovor sam imao sa predstavnicom HR tima. Pozvan sam istog dana i prosleđen mi je poziv preko Google Meets-a. Čekao sam 15 minuta sve dok se poziv automatski nije prekinuo pošto nikog nije bilo s druge strane. Potom sam napisao mejl predstavnici koja se trebala pojaviti da bi na kraju ispalo kako je otvorila pogrešan link za poziv. Izvinila se. Onda mi je ukratko predstavila čime se firma bavi, koji im je glavni proizvod i ko im konkretno treba za ovakvu poziciju. Postavila mi je svega par pitanja vezanih za moje iskustvo i prozborili smo jednu rečenicu na engleskom. Učinilo mi se da je prebrzo privela razgovor kraju kada je čula da nemam iskustva baš sa svim tehnologijama navedenim u opisu pozicije, iako sam to jasno naglasio kroz propratno pismo prilikom apliciranja. Očigledno im je bio potreban Senior DevOps s obzirom da uopšte nemaju tim u ovom sektoru. Ovaj startap nije preterano velik tako da od vas očekuju da imate sve u malom prstu. Rečeno mi je da ću povratnu informaciju dobiti kroz par dana. Istu sam dobio nakon nekih 20 dana čekanja kada mi je rečeno da sam ušao u uži izbor, ali da moram uraditi zadatak. Nisam mogao da prihvatim ponudu kako zbog privatnih razloga tako i zbog činjenice da sam bio zaposlen u tom periodu iako sam jasno naglasio da neću biti u mogućnosti da radim testove zbog nedostatka vremena. Nikom nije ni do čega nakon mukotrpne smene. Taj nedostatak razumevanja i ignorisanje tuđeg vremena su razlozi za moju nisku ocenu.

Pitanja sa intervjua

  • Kakvo je tvoje iskustvo kao DevOps inženjer?
0

Ove informaciju su mi korisne

Oglasi za posao (5)

11.08.2021

QA Engineer

Belgrade

08.11.2021.

11.08.2021

DevOps Engineer

Belgrade

08.11.2021.

11.08.2021

Blockchain Engineer

Belgrade

08.11.2021.

Belgrade

08.11.2021.

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu