Original d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Iskustvo i kvalitetna usluga su nas za dvadeset godina poslovanja smestili u sam vrh kompanija koje daju poslovna rešenja u vezi sa štampom, kopiranjem i skeniranjem dokumenata.

Veliki broj korisnika koji imaju zahteve za kvalitetnom i brzom uslugom nas svakodnevno podstiče da se unapređujemo i usavršavamo svoje kadrove, kao i da postojeću ponudu što bolje i jednostavnije približimo zahtevima savremenog poslovanja.

Na ovaj način smo postali Premium Partneri za Konica Minolta uređaje, a takođe generalni uvoznici i distributeri OKI programa za Srbiju i Crnu Goru.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ORIGINAL
Adresa
Antifašističke Borbe 21ž, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
12.12.1992.
PIB
100265422
Matični broj
06421091
Poslovni naziv
ORIGINAL PREDUZEĆE ZA SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU I USLUGE DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4666 Trgovina na veliko ostalim kancelarijskim mašinama i opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Predrag Samardžić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija