Orion Innovation

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

333 Thornall Street, 7th Floor, Edison, New Jersey 08837, Sjedinjene Američke Države
učitavanje...
učitavanje...

Od sada možeš da porediš kompanije

0 osoba prati ovu kompaniju
Predstavništvo u Srbiji: Đordđa Stanojevića 12, Beograd


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Orion je vodeća, nagrađivana, globalna firma za poslovne i tehnološke usluge koja nudi poslovna rešenja ukorenjena u digitalnu strategiju, dizajn dizajna i inženjering, pružajući transformišuću poslovnu transformaciju i razvoj proizvoda za svoje klijente.

Sa jedinstvenom kombinacijom okretnosti, skale i zrelosti, sedište Oriona je u Edisonu, NJ i ima tim od preko 4.000 saradnika u 9 glavnih dostavnih centara širom Amerike, Evrope i APAC-a.

Njihova misija je biti okretan i pouzdan partner za inicijative za poslovnu transformaciju, pružajući duboko nastajuću tehnologiju, digitalni dizajn i stručnost u domenu.

Orion posluje preduzećima Fortune 1,000 više od 25 godina sa klijentima iz finansijskih usluga, profesionalnih usluga, telekomunikacija i medija, automobila, industrijske automatizacije, profesionalnog sporta i zabave, nauka o životu, elektronske trgovine i obrazovanja.


Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Project Manager
  1 plata
  1600 EUR / mesečno
  1600 1600

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Orion Innovation sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža
  Facebook LinkedIn Google

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška