O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Orion World d.o.o. logo

Orion World d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Društvo "ORION" je privatna kompanija formirana 1990. krajem 2012. godine kompanija menja naziv u "ORION WORLD" d.o.o. i pod tim imenom i dan danas posluje.

Organizacija zapošljava radnike odgovarajuće stručne spreme i raspolaže sa 3 hale ukupne površine 2650m2 sa potrebnom opremom i poslovnim prostorom.
 
Od osnivanja, svake godine društvo je povećavalo fizički obim proizvodnje, usluga i poslovalo je sve bolje. "ORION WORLD" d.o.o. se odlikuje dobrom poslovnošću i visokim kvalitetom svojih proizvoda i usluga. Korisnici proizvoda i usluga ORION WORLD"d.o.o. predstavljaju prioritet aktivnostima zaposlenih. U narednom periodu prioritet će biti održavanje ugleda, rad na edukaciji zaposlenih osavremenjivanju opreme i usavršavanju proizvodnje kao i mogućnostima da se odgovori izazovima koje zahteva proizvodnja visokog kvaliteta.

Veoma dug period prisutnosti "ORION WORLD" d.o.o kao proizvođača mašinskih delova alata za mehaničko održavanje, industrije železara, farmaceutici, staklarskoj i prehrambenoj industriji izradi rudarske opreme, govori dosta o kvalitetu proizvodnje i poštovanju ugovorenih rokova. “ORION WORLD” poseduje univerzalni mašinski park (strugove, glodalice, bušilice, brusilice) kao i CNC vertikalne obradne centre i CNC strugove, na kojima rade veoma iskusni i dobro obučeni radnici koji mogu da odgovore najsloženijim zahtevima u procesu proizvodnje.
         
Društvo “ORION WORLD” se pored proizvodnje namenjene procesnoj industriji, u saradnji sa livnicama, bavi obradom odlivaka od različitih materijala (čelik, aluminijum, bronza, mesing), proizvodnjom različitih kućišta pumpi i reduktora. 

U zavisnosti od zahteva korisnika "ORION WORLD" d.o.o proizvodi sklopove i raznovrsne mašinske delove od svih vrsta materijala obezbeđujući termičku obradu i sve vrste površinskih zaštita (hromiranje, fosfatiziranje, cinkovanje, bruniranje i dr.)

Od 2007. godine Organizacija poseduje i liniju za proizvodnju aluminijumskih tuba za različite namene (tempere, lepkovi, kozmetički i farmaceutski preparati...). Aluminijumske tube se izrađuju po dizajnu korisnika različitih prečnika i dimenzija. Deo asortimana koji se proizvede je namenjen i inostranom tržištu.

Posedujemo sertifikat sistem menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001:2015.


 

VIZIJA

Vizija „ORION WORLD” d.o.o. zasnovana je na dugoročnoj politici kvaliteta i ciljevima u razvoju efektivnosti, efikasnosti i racionalnosti ostvarivanja Misije.

Savremeni naučni, tehnički i tehnološki nivo procesa rada i poslovanja, konkurektan razvijenim zemljama u svetu, doprinosi stalnom povećavanju ukupnog kvaliteta procesa rada organizacije što u izlazu daje visoko kvalitetne proizvode i usluge.

Cilj organizacije je da u ovoj oblasti zadrži prisutnost na tržištu, da unapredi obim i poboljšava kvalitet svojih proizvoda i usluga. Budući da postoji prisutnost i na inostranom tržištu, postoji stalna težnja za proširenjem na što više tržišta kao i prepoznatljivost kvalitetnog i pouzdanog isporučioca proizvoda i usluga.

Osnovni moto vizije „ORION WORLD” d.o.o. - Ostvarenje proizvoda i usluga visokog kvaliteta i njihova prodaja najpoznatijim korisnicima u razvijenim zemljama, je osnovni postulat vizije organizacije.


 

MISIJA

“ORION WORLD” d.o.o. bavi se proizvodnjom i uslugama iz oblasti mašinske obrade, proizvodnjom aluminijumskih tuba, kao i proizvodnjom alata za održavanje u avio industriji.

Svoju misiju, organizacija ostvaruje razvojem svojih proizvoda i usluga, tako što zadovoljava zahteve i potrebe svojih korisnika vodeći istovremeno računa o potrebama zaposlenih, kao i vlasnika.

Svrhu postojanja, organizacija ostvaruje odgovarajućom strategijom poslovanja, koja se bazira na savremenim principima poslovanja, zasnovanim na znanju i iskustvu zaposlenih, čime realizuje svoju misiju.

Svrha postojanja i strategija poslovanja, su realna osnova za uspešnost i razvoj u uslovima stalnog unapređenja kodeksa ponašanja zaposlenih, u funkciji njihovog odnosa prema radu, zadacima i posvećenosti kvalitetu.

Efikasno i efektivno ostvarivanje svrhe postojanja, strategije poslovanja i kodeksa ponašanja zaposlenih, organizacija ostvaruje stalnim inoviranjem racionalnih postupaka realizacije proizvoda i usluga, koji obezbeđuju uspešan rad i razvoj, u datom vremenu i uslovima, kao i moralnim principima poslovanja, pre svega, u odnosu na svoje korisnike i isporučioce, čiji je zadatak obezbeđenje uspešnog razvoja i rada u budućnosti.

Misijom su određene osnove koje usmeravaju ukupan i potreban napor zaposlenih u ostvarivanju svih planova potrebnih za uspešan rad i razvoj organizacije.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Gornjomilanovačka 45 34000 Kragujevac, Srbija
+381 34 335 435 +381 34 300 466