OtaCo Inžinjering d.o.o.

OtaCo Inžinjering d.o.o.

Kontakt

Adresa Branislava Nušića 17, 11300 Smederevo i Kralja Milana 4, V 11000 Beograd
PIB 101925820
MB 06465978
Zaposlenih 10-20
Predstavništvo Branislava Nušića 17, 11300 Smederevo
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

OtaCo inžinjering je domaća privatna kompanija koja 29 godina uspešno posluje u IT sektoru, sa fokusom na unapređenju i optimizaciji poslovnih procesa, za naše klijente u zemlji i inostranstvu.
Svojim znanjem, iskustvom, kreativnošću, korektnim poslovnim odnosom ali i spremnošću da se uhvatimo u koštac sa najkompleksnijim izazovima, obezbeđujemo podršku mnogobrojnim svetskim industrijskim korporacijama - vodećim kompanijama u automobilskoj, petrohemijskoj, prehrambenoj, papirnoj ali i drugim industrijama.

Naša softverska rešenja podrazumevaju maksimalnu efikasnost imajući u vidu potrebe proizvodnih procesa koji zahtevaju precizan odziv u realnom vremenu. Bazirana su na optimalnim tehnologijama i verzijama softvera koje biramo u skladu sa potrebama projekta.


Najzastupljeniji jezici i tehnologije: .Net C#, MSSQLServer, .NetCore, .NetFramework, Angular, WebAPI, REST, SignalR, gRPC, GraphQL…
Projektno smo orijentisani, nemamo stalni proizvod koji održavamo ili unapređujemo već je svaki naš projekat priča za sebe. Projekti mogu da budu međusobno potpuno različiti i da im zajedničko bude samo platforma/jezik u kojem se razvijaju.

U najvećem broju slučajeva na početku projekta radimo analizu zahteva, predlažemo naše rešenje i arhitekturu u obliku dizajn dokumenta pa tek nakon analize i prihvatanja od strane klijenta krećemo u razvoj.

Pripremu, razvoj i testiranje radimo uz neprestanu komunikaciju sa klijentom, u našem razvojnom i testnom okruženju. Implementaciju i puštanje u rad izvodimo ‘on site’ kada je moguće, ili ‘remote’. Svakako više volimo da odemo na lice mesta jer je to i efikasnije a i volimo da osetimo trenutak kada naš sistem zaživi.

Obzirom da su nam projekti različite i dužine i tipa, da klijenti nekada znaju na početku šta im tačno treba a nekada ne, da se timovi kreiraju prema zahtevima projekta, tako je i metodologija rada promenljiva, od Waterfall do Agile. On što je konstanta je odgovornost za kvalitet isporučenog koda i dogovorene rokove, podrška tima u radu i vrednovanje postignutih ciljeva.

 
Šta naši zaposleni imaju:

1. Plan razvoja i napredovanja - definisan, sa jasnom dinamikom interakcije sa tim liderom u različitim periodima rada i razvoja (probni period, prva godina, naredne godine)

2. Mogućnost brzog napredovanja i osamostaljivanja zahvaljujući tipu projekata na kojima radimo

3. Podršku u radu - postoji plan uvođenja u posao i upoznavanja sa poslovnim potrebama, načinom rada, tehnologijama i alatima koji su eventualno nepoznati

4. Obuke i treninzi - po izboru i prema znanju, potrebama poslovanja i projekata 

5. Dodatni dani odmora - u skladu sa nivoom obrazovanja i prethodnim stažom, (npr +3 dana za master nivo (petogodišnji fakultet) +1 dan na svakih 5 godina staža pa tako do maksimalno 30 dana)

6. Bonuse - vrednujemo dobre rezultate rada, odgovoran odnos prema poslu, energiju i posvećenost kroz dodatne bonuse po uspešnom okončanju projekata, pored redovnih godišnjih bonusa

7. Poslovna putovanja u Evropi

8. Privatno zdravstveno i životno osiguranje

9. Zajedničke izlete i druženja

10. Fleksibilnost i malu administraciju - lako se dogovaramo oko odmora, slobodnih dana, imamo razumevanja za porodična dešavanja i trudimo se da se sve uklopi sa obavezama na projektima

11. Opremu - obezbeđeno je sve što je potrebno za kvalitetan i udoban rad u modernom i opuštenom okruženju

 

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije OtaCo Inžinjering d.o.o.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Iskustvo · 13.06.2016

Inženjer

Opšti utisak

4
Preporučuje
Prethodno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Interesantne oblasti.

Zamerke

Međuljudski odnosi.

7

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv OTACO
Poslovni naziv OTACO PRIVREDNO DRUŠTVO ZA INŽINJERING, PROIZVODNJU I PROMET DOO, SMEDEREVO
Delatnost kompanije 6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Branislava Nušića 17, Smederevo
Datum osnivanja 14.01.1993.
PIB 101925820
MB 06465978
Zakonski zastupnici
Marijana Čubra - Otašević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu