Ottometric d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Napredni sistemi za pomoć vozaču (ADAS) koji se isporučuju u modernim vozilima, poboljšavaju sigurnost vozila, ali efikasnost ovih sistema mora se znatno poboljšati. Kako se složenost vozila povećava sa više senzora i sistema, poteškoće i međuzavisnost fuzije podataka čine validaciju sve složenijom, dugotrajnom i skupom.

Ottometric pruža rešenje u vidu platforme za unošenje, čišćenje i identifikovanje dragocenih podataka, vizualizaciju ovih podataka radi dubljeg razumevanja gde se javljaju izazovi i generisanje analitike pomoću naše zaštićene veštačke inteligencije (AI) i tehnologije računarskog vida, čime se uvećava ili zamenjuje neefikasni postupci ručnog pregleda.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OTTOMETRIC
Adresa
Maksima Gorkog 6, Novi Sad
Datum osnivanja
11.9.2019
PIB
111639264
Matični broj
21514802
Poslovni naziv
Ottometric DOO Novi Sad
Delatnost kompanije
6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija