Outsource Insurance Professionals

Outsource Insurance Professionals

1

Kontakt

Adresa Terazije 5, Beograd
E-mail hr@oip.bz
PIB 107459571
MB 20807318
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Outsource Insurance Professionals je američka KPO (Knowledge Process Outsourcing) kompanija sa sedištem u Arizoni. Firma uspešno posluje već na dve lokacije u Beogradu, a od 2017. godine poslovanje je prošireno i na Niš.

OIP nudi nov i inovativan biznis model koji je kompaniji omogućio da zauzme vodeću poziciju u pružanju administrativne podrške u oblasti osiguranja. Usluge OIP-a se zasnivaju na prikupljanju, analizi i obradi podataka u procesu procene rizika. Najznačajnija komponenta uspešnog poslovanja ove kompanije jesu zadovoljni klijenti čiji se broj konstantno povećava. Klijenti kompanije su svetski priznate organizacije i lideri u industriji osiguranja. Kompaniju čini tim mladih i entuzijastičnih profesionalaca obučenih da našim klijentima pružaju uslugu vrhunskog kvaliteta. Firma prepoznaje trud i zalaganje svojih zaposlenih i pruža im razne mogućnosti za napredovanje.

Iskustva o radu i sa intervjua (1)

Opšti utisak i preporuka

1

Menadžment kompanije

1

Beneficije

2

Balans karijere i privatnog života

1

Timska atmosfera

1

Zadovoljstvo projektima

1

Mogućnost napredovanja

1

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 18.10.2022.

P & C - Inspection review - RPS

Opšti utisak

1
Ne preporučuje
Prethodno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Nema ih, pokušavaju da nametnu sistem koji u Srbiji ne funkcioniše. Ljudi su zabuljeni, pognute glave, prijateljstva ne postoje osim onih koji o nečemu odlučuju pa u slučaju da neko od radnika digne glas očas posla bude odstranjen pošto vrana vrani oči ne vadi čak i u korporativnom svetu na srpski način. Bukvalno, ne smatrajte...

Zamerke

Isključivo RPS i isključivo P & C inspekcije. Team leader i Client manager koji bazično upravljaju poslom i imaju komunikaciju za upošljenima, seku i friziraju informacije koje radnici upućuju višim instancama i nameštaju otkaze ukoliko se pobuniš. Razlog za otkaz može biti: Neproduktivnost (zadaju ti obavezan dnevni cilj...

0

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

PIB 107459571
MB 20807318

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu