Outsource Insurance Professionals

Outsource Insurance Professionals

0

Kontakt

Adresa Terazije 5, Beograd
E-mail hr@oip.bz
PIB 107459571
MB 20807318
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Outsource Insurance Professionals je američka KPO (Knowledge Process Outsourcing) kompanija sa sedištem u Arizoni. Firma uspešno posluje već na dve lokacije u Beogradu, a od 2017. godine poslovanje je prošireno i na Niš.

OIP nudi nov i inovativan biznis model koji je kompaniji omogućio da zauzme vodeću poziciju u pružanju administrativne podrške u oblasti osiguranja. Usluge OIP-a se zasnivaju na prikupljanju, analizi i obradi podataka u procesu procene rizika. Najznačajnija komponenta uspešnog poslovanja ove kompanije jesu zadovoljni klijenti čiji se broj konstantno povećava. Klijenti kompanije su svetski priznate organizacije i lideri u industriji osiguranja. Kompaniju čini tim mladih i entuzijastičnih profesionalaca obučenih da našim klijentima pružaju uslugu vrhunskog kvaliteta. Firma prepoznaje trud i zalaganje svojih zaposlenih i pruža im razne mogućnosti za napredovanje.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Outsource Insurance Professionals

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (0)

13.10.2021

Software Engineer

Rad od kuće

20.10.2021.

Istekao

Podaci

PIB 107459571
MB 20807318

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu