P3 Communications Engineering d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije P3 Communications Engineering d.o.o.

  (10 utisaka)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.9
beneficije

2.6
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Junior Java / ASP.NET Backend Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug je organizovan tako da svi koji su pozvani sede zajedno za stolom sa HR-om. Prvo se radi mini test vezan za to kako ste čuli za firmu i sl, kao i kolika je vaša očekivana plata. Nakon toga HR predstavlja kompaniju, osnovne informacije itd, nakon čega se radi 40 minutni tehnički test. Test nije težak, ali obuhvata mnogo toga, od osnovnih struktura, preko Jave, C#, SQL itd. Nakon toga kreće upoznavanje sa HR-om, gde se u nekoliko krugova svako predstavi i kaže nešto o sebi. Jedan od krugova je isključivo na engleskom. Na kraju razgovora HR zadaje problem i svi ga zajedno rešavaju kao tim. Odmah je bilo jasno da nije cilj da se problem reši već da se posmatra ponašanje.

Feedback se dobija za par dana nakon čega sledi drugi, ujedno i poslednji krug koji se sastoji od sat vremena razgovora sa dva tehnička lica o prethodnom iskustvu, projektima, znanju u konkretnim oblastima itd. Zamerke su samo preterani broj pitanja vezana za neke potpuno druge oblasti, ne za prirodu pozicije, kao i malo teška pitanja za jednog juniora.

Nakon dve nedelje su poslali generički mejl da ipak ne bi nastavili proces selekcije sa mnom.

Sve u svemu jako pozitivno iskustvo. Svaka preporuka i za onog ko bi želeo samo da vežba predstavljanje sebe pred više ljudi ili možda da upozna trenutno stanje tržišta programera i kako se on tu kotira.

utisak sa intervjua postavljen: 23.02.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija P3 je osnovana 1996. godine kao kompanija ćerka globalno prepoznatog, vodećeg tehničkog univerziteta. P3 je osnovan sa ciljem implementacije novog procesa sa fokusom na pružanje usluga klijentima od inovacije pa sve do implementacije. P3 grupa grupiše znanje eksperata iz različitih oblasti kako bi zadovoljili potrebe klijenata širom sveta.

Dve decenije od osnivanja kompanija P3 je postala značajan tržišni igrač širom sveta:

45 lokacija u 15 zemalja

>3900 zaposlenih

75% zaposlenih su inženjeri.

P3 grupa je globalna mreža inovativnih i kreativnih stručnjaka koji posluju u pet industrija, pružajući usluge inženjeringa i konsultantske usluge u različitim sektorima (aero, automobilska industrija, telekomunikacija).  

Kompanija je nezavisni provajder tehničkog konsaltinga, mrežnog benchmarkinga, uređaja, mreže, testiranja servisa.

P3 communications engineering d.o.o. je započeo svoje poslovanje u Srbiji 2006. godine. Danas se bave digitalnim uslugama.

Njihov sektor digitalnih usluga pruža međunarodno savetovanje u oblasti menadžmenta i inovativne inženjerske usluge, kao i razvoj softvera na nivou preduzeća. Prateći kupce kroz ceo proces digitalizacije, nude uvid u tržišta, zahteve i iskustva kupaca, a zajedno sa njihovim kompetencijama u agilnom upravljanju projektima, prototipima i integraciji, mogu postići brza i prilagođena digitalna rešenja.

 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Mobile Network E2E Performance Analyst

Beograd  • Rok: 19.03.2020

Electrical Engineering - Bachelor or Applied Sciences. Theoretical background in two or more of the following fields: LTE, HSPA, UMTS, GSM, VoLTE, TCP/IP, HTTP, SIP, RTP... (pročitaj oglas)

Software Automation Engineer

Toronto, Kanada  • Rok: 01.02.2020

Bachelor’s Degree in Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Mechatronics, Computer Science or related fields of study; Master’s or PhD degrees are a plus... (pročitaj oglas)

Hardware Automation Engineer

Toronto, Kanada  • Rok: 01.02.2020

Bachelor’s Degree in Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Mechatronics, Computer. Science or related fields of study; Master’s or PhD degrees are a plus... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
P3 COMMUNICATIONS ENGINEERING DOO BEOGRAD
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 2a, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
04.02.2009.
PIB
105952076
Matični broj
20497947
Poslovni naziv
P3 COMMUNICATIONS ENGINEERING DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim opravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Robert Rendl - Direktor
Hakan Ekmen - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija