O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
PDV Inženjering d.o.o. logo

PDV Inženjering d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

PDV INŽENJERING DOO je društvo sa ograničenom odgovornošću osnovano 2015. godine kao kompanija sa pretežnom delatnošću u oblasti izvođenja termoizolaterskih i skelarskih radova na industrijskim objektima u Republici Srbiji.

Prvi klijenti su bili kineske kompanije koje su bile angažovane na izgradnji postrojenja za odsumporavanje dimnih gasova na termoelektrani Kostolac B. Kompanije CMEC (China Machinery Engineering Corporation) i NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) su tada maloj firmi poverili veliki deo projekta tj. celokupnu izradu i montažu termičke izolacije na ODG postrojenju što je dovelo PDV INŽENJERING DOO u sami vrh izvođačkih firmi u delatnosti industrijske termoizolacije u Republici Srbiji.

U okviru kompanije posluje Predstavništvo u Saveznoj Republici Nemačkoj i ćerka kompanija PDV INŽENJERING KRAPINA DOO u Republici Hrvatskoj.

PDV INŽENJERING DOO u svom planu poslovanja ima i formiranje centra za obučavanje radnika za deficitarna zanimanja u Republici Srbiji, kao što su izolateri, skelari, vatrostalni zidari, bravari i zavarivači, čime bi se ispunio jedan od glavnih ciljeva politike kvaliteta kompanije, a to je stalno usavršavanje zaposlenih u cilju poboljšanja kvaliteta izvođenja radova, povećanja nivoa bezbednosti na radu, kao i u cilju podizanja svesti o značaju očuvanja, zaštite i unapređenja životne sredine.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Nema ulice bb, Popučke, 14221 Valjevo, Srbija
+381603132575