PIS-Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. - PIS d.o.o. se preko dve decenije uspešno bavi razvojem, implementacijom, integracijom i održavanjem Document Imaging sistema, rešenjima za upravljanje dokumentacijom, kao i rešenjima za Smart kartice. 

Vizija kompanije PIS d.o.o. je osvajanje vodećih pozicija u oblastima tržišta za skeniranje dokumentacije, dokument menadžment, fizičkog skladištenja papirne arhive, Smart kartica i izdavanja digitalnih sertifikata.

Delatnost naše kompanije obuhvata sve sfere ECM sistema za upravljanje i trajno arhiviranje dokumentacije, za automatizaciju i modelovanje poslovnih procesa, kao i sisteme za izradu i korišćenje Smart kartica. Dugi niz godina PIS d.o.o. predstavlja sigurnog i pouzdanog partnera za IT poslovanje sa velikim brojem referenci u Srbiji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Software Developer

Beograd  • Rok: 20.10.2017

BS in Computer Science or related field (ETF, FON, PMF) or relevant work experience. Proficiency in .NET C# (Windows Forms)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PIS-POSLOVNI INFORMACIONI SISTEMI DOO BEOGRAD
Adresa
Simina 1, Beograd
Datum osnivanja
27.11.1990.
PIB
100045452
Matični broj
07527578
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA SPOLJNOTRGOVINSKO POSLOVANJE I UNUTRAŠNJI PROMET PIS-POSLOVNI INFORMACIONI SISTEMI DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Andreja Draganović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija