PLANet Systems Group d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije PLANet Systems Group d.o.o.

Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Sve se dešava u jednom danu i ima dva dela sa svojim sub-delovima. Prvi deo se odnosi na poznavanje engleskog jezika. Najpre se piše tekst na slobodnu temu. Potom kandidat razgovara na engleskom sa osobom koja ga ispituje (sve se obavlja preko skype-a), a onda dobije spisak reči i na engleskom treba da objasni šta znače, da sinonime... Nakon toga sledi drugi deo- tehnički razgovor i pred kandidatom se nađu Test lead i jedan od glavnih programera. Konkurisao sam za poziciju manual testera, jer se tako tražilo u oglasu i tada sam tom polju još pripadao, a dočekala su me pitanja iz automatizacije. Kad sam pitao odakle ovo s obzirom na to šta se u konkursu tražilo, rečeno mi je da su zbog potrebe klijenta, izmenili tekst konkursa koji je pušten opet možda koji dan nakon što sam ja poslao svoj CV. Nije problem ako se i traži neko sa iskustvom automatizacije ali ja nisam bio konkurisao na taj oglas i smatram da pitanja nisu bila adekvatna za moju poiziciju. Ako su i trazili drugačiji tim testera, nisu me trebali zvati. Jednostavno. Pride, Test lead je bio izuzetno neljubazan, vrpoljio se po stolici, išao u jednu, drugu prostoriju usred razgovora, te se vraćao. Razumeću i ako je bila gužva na poslu, ali onda se intervju odloži. Šlag na tortu, na kraju nije bilo pitanje o očekivanoj plati, već je taj isti lead ustao sa stola, i u odlasku doviknuo "Ta i ta cifra će ti biti dovoljna, jel tako? Javićemo ti se." PS nije bila dovoljna. Manje je od moje tadašnje plate, plus nakon opšteg utiska, ne bih želeo da radim sa takvim lead-om.

utisak sa intervjua postavljen: 27.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Planet Systems Group je rastuća međunarodna i multikulturna zajednica iskusnih programera i stručnjaka koji posluju u Novom Sadu, Srbija. Mi se fokusiramo na razvoj i implementaciju naših veb aplikacija.

Kompanija je osnovana 1996. godine u Charlottesville, Virdžinija, a danas joj je sedište u Pragu, Češka Republika. PLANet Systems Group se bavi razvojem i prodajom  baza podataka i aplikacija za širok spektar poslovnih klijenata kao i za državne institucije. Naša kompanija takode pruža usluge consultinga, organizuje edukaciju i treninge u okviru klijentskih firmi, pruža usluge održavanja i custom razvoja aplikacija.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Java Developer

Novi Sad  • Rok: 06.12.2019

Core Java and/or J2EE platforms. Knowledge of HTML, CSS, JavaScript. Familiarity with XML and JSON processing. Working experience with Web and App servers (WildFly, JBoss, Apache, etc.)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PLANET SYSTEMS GROUP
Adresa
Buka Karadžića 4, Novi Sad
Datum osnivanja
18.01.2008.
PIB
105397102
Matični broj
20373202
Poslovni naziv
PLANET SYSTEMS GROUP DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Dukić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija