O kompaniji
20
Iskustva
6
Plate
1
Poslovi
PRODYNA logo

PRODYNA

2
08.11.2022.

PRODYNA & Slikaj i Cirkaj

Helloworld

U četvrtak 17.11. sa početkom u 18h kompanija PRODYNA u saradnji sa timom Slikaj i Cirkaj organizuje jedinstveni networking u lokalu PROSTOR na Petrovaradinu.

Cilj ovog događaja je da se posetioci upoznaju sa kompanijom PRODYNA i njenim zaposlenima, a tim Slikaj i Cirkaj će se pobrinuti da korak po korak zajedno naslikaju svoje umetničko delo. Tu će takođe biti i HR tim kompanije PRODYNA sa kojim će posetioci moći da porazgovaraju, ali i programeri kojima će moći da postave pitanja vezano za tehnologije i procese rada.

PRODYNA je IT konsultantska kompanija, sa sedištem u Nemačkoj i kancelarijama u Austriji, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Grčkoj i Srbiji. Sa preko 100 zaposlenih već 9 godina uspešno gradi svoje poslovanje u kancelariji u Beogradu. Razvojni put ih tako dovodi i do Novog Sada, gde se planira otvaranje kancelarije sledeće godine. Tim u Novom Sadu koji trenutno broji 7 članova, traži pojačanje, ali je kompaniji za početak želja da se predstavi IT zajednici Novog Sada i poveže sa ljudima.

PRODYNA je kompanija koja na tržištu uspešno posluje već 22 godine, u različitim industrijama: automotiv, bankarstvo, turizam, manufaktura, farmacija, logistika, javni sektor i još mnoge. Development pokriva širok spektar tehnologija, od Front end (HTML, CSS, JavaScript, React, React Native) do Back end tehnologija (Java, Spring Boot), Sharepointa, Baza podataka, a takođe smo i partneri sa kompanijama kao što su: Microsoft, AWS, Cloud Native.

Ovo je samo delić onoga što kompanija radi, i ako vam nešto zvuči interesantno, svratite 17.11. u 18h do PROSTORA, gde ćete imati prilike da uživo popričate sa PRODYNA timom.

Vaše prisustvo možete potvrditi putem linka PRODYNA & Slikaj i Cirkaj, Thu, Nov 17, 2022, 6:00 PM | Meetup

Vidimo se!

Posetite profil kompanije PRODYNA.

Galerija