PRODYNA

Arhivirani utisci o kompaniji PRODYNA

Recenzije starije od 2 godine

Senior iOS developer

Aleksandar A., Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Bio sam kontaktiran sa ponudom za promenu radnog okruženja, kontakt je bio putem linkedin-a. Sve se odigralo veoma brzo. Na licu mesta uvideo sam da je u pitanju veoma ozbiljna kompanija sa direktnim ciljevima i konkurentnim projektima. Nije bilo nepoznanica. Prvo sam prošao uvodni intervju sa regionalnim menadžerom koja me je upoznala sa situacijom, projektom, pravilima i svim okolnostima. Nakon toga razgovarao sam sa ekspertom u njihovoj kompaniji koji je kroz intervju testirao moja znanja i interesovanja. Nakon toga usledio je treći razgovor koji je bio direktan sa Nemačkim klijentima. Razgovor je odlično prošao, pitanja su bila direktna i nedvosmislena. Pošto je u mojoj situaciji nakon ovog koraka bilo važno brzo delovanje, a čelnici kompanije Prodyna poslednju fazu nisu mogli ubrzati više od onoga što je bilo u tom trenutku, obavestio sam ih o stopiranju mojeg zaposlenja. Ovu kompaniju preporučio bih svakome ko je profesionalac u svojoj struci i onome ko je u situaciji da prihvati mnogobrojna putovanja koja su svakodnevica rada dobrih developera. Tamo će vas u svakom trenutku sačekati grupa raspoloženih ljudi spremna za rad i saradnju.

utisak sa intervjua postavljen: 13.05.2017.

Windows Sistem inženjer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Obzirom da se radi sa velikim klijentima, projekti su veoma interesantni. Što se tiče tehnologija uglavnom se radi sa on premise rešenjima, dok ima i klijenata koji koriste hibrid. Takođe ima dosta projekata migracije, koji su dosta izazovni i zahtevaju veoma dobro planiranje, mnogo izazova i svakako ima dosta toga novog da se nauči. Ekipa je mlada, druženje odlično.
Zamerke kompaniji
Ponekad klijent zahteva da se bude na lokaciji, to može nekome da predstavlja problem. Pošto su klijenti velike kompanije nekad komunikacija ide malo sporije.
preporučujem
utisak postavljen: 08.09.2016.

Software developer / IT Consultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Pozitivna radna atmosfera, raznovrsni projekti, jasno definisani planovi za usavršavanje, mogućnost učenja i dobijanja sertifikata, internacionalno iskustvo, adekvatna finansijska kompenzacija, menadžment firme, kompletna briga o zaposlenima, povremena putovanja u Nemačku, Švajcarsku i Austriju.
Zamerke kompaniji
Pošto se rade uglavnom enterprise-level aplikacije, rad sa starijim Java tehnologijama je neminovan, jer je to diktirano od strane klijenta i njihovog enterprise okruženja.
preporučujem
utisak postavljen: 08.09.2016.

Windows Sistem inženjer

Danilo P., Beograd, Poslovni centar Ušće
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Kada sam došao na intervju na moje veliko iznenađenje dočekan sam veoma prijatno. Sačekao sam menadžerku par minuta i intervju je počeo. Krenuli smo sa predstavljanjem kompanije, onda kako se ophode prema zaposlenima. Zaista ovo je bilo dosta drugačije nego što sam navikao da čujem na intervjuima. Oko uslova smo se veoma brzo složili, iako plata kod mene nije presudan faktor, ali je dosta bitna. Nakon toga imao sam razgovor sa System Adminom. Ono što mi se svidelo jeste da nije bilo konkretnih pitanja, daj mi komandu za ovo, daj mi komandu ono, već kako bih rešio problem i ako ne znam da rešim koji je sledeći korak. Moram da napomenem da su oba razgovora bila skroz opuštena bez pritiska i tenzije. Nakon dva ili tri dana dobio sam ponudu koju sam prihvatio jer pored dogovorenih uslova, privukao me je interesantan posao i prijatna atmosfera.

utisak sa intervjua postavljen: 08.09.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija