Pakom d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Pakom Computers je preduzeće koje krajnjim korisnicima pruža vrhunske usluge i najbolje proizvode iz oblasti IT i mobilne tehnologije. Pakom Computers proizvodi i sopstvene „brend“ računare, a za njihovu proizvodnju poseduje i sertifikat ISO 9001. 

Pakom Computers čine četiri poslovne jedinice: mreža maloprodajnih objekata - Pakom Retail, korporativna prodaja – Pakom Corporate, proizvodi i usluge iz oblasti mobilne telefonije - Pakom Tel i mreža servisa - Pakom Servis. 

Sa preko 15 maloprodajnih objekata širom Srbije, Pakom Computers predstavlja lidera u IT Retail sektoru u Srbiji jer objedinjuje proizvodnju sopstvenih računara i prodaju IT proizvoda najrenomiranijih svetskih prozivođača, održavanje, implementaciju sistema i njihovo dalje razvijanje u skladu sa potrebama klijenata.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I PROMET PAKOM DOO, NIŠ - U STEČAJU
Adresa
Vazduhoplovaca 1, Niš
Datum osnivanja
21.12.2001.
PIB
100334534
Matični broj
07659296
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Martinović - Stečajni upravnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija