PalmHRNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

PalmHR je HR tehnološka kompanija osnovana 2017. godine u Saudijskoj Arabiji sa ciljem da HR rešenja učini pristupačnijim, intuitivnijim i jednostavnijim za korišćenje. Razvojno odeljenje kao i dizajnersko nalaze se u Beogradu i oni realizuju ovu viziju. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

CTO (Chief Technology Officer)

Beograd  • Rok: 21.08.2019

Proven experience as a CTO or similar leadership role. Knowledge of technological trends to build strategy. Understanding of budgets and business-planning. Ability to conduct technological analyses and research... (pročitaj oglas)

Senior Full Stack Developer

Beograd  • Rok: 21.08.2019

Proven experience as a full stack developer or similar role. Experience developing desktop and mobile applications. Ability to write clean, well-designed and high-quality code in highly collaborative agile development environment... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija