O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Pan Harvest d.o.o. logo

Pan Harvest d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

DOO Pan Harvest Gakovo je osnovan 2016. godine, i sa trenutno 50 zaposlenih radnika svrstan je u kategoriju malog privrednog društva.
Pan Harvest organizuje primarnu poljoprivrednu proizvodnju, koristeći najkvalitetniji repromaterijal, mineralna đubriva, semena i sredstva za zaštitu bilja, uz podršku stručnjaka, čiji saveti za cilj imaju postizanje visokih i stabilnih prinosa. Na 2,000 ha zemlje vrši proizvodnju vodećih ratarskih i industrijskih useva – šećerne repe, merkantilnog kukuruza, semenskog kukuruza, merkantilne soje, semenske soje, merkantilnog suncokreta, merkantilne pšenice, semenske pšenice, i pivarskog ječma.

U jesen 2016. godine Pan Harvest podiže voćnjak jabuke, koji se prostire na trenutnih 30 hektara zemlje.

Kako duboko verujemo da uspeh jedne kompanije počiva najpre na njenim zaposlenima, Pan Harvest posebno vodi računa o internoj zajednici svih svojih zaposlenih, kao i poslovnih saradnika, koji uspešno vode i organizuju prozvodnju na ukupno 2,000 hektara obradive zemlje. Građenjem neposrednog odnosa sa punim uvažavanjem kupaca, zaposlenih radnika, dobavljača, i šire društvene zajednice, vizija Pan Harvesta je da uspostavi sistem, koji će karakterisati stalno poboljšanje, održivi razvoj, i stabilna pozicija na tržištu.

Konstantna ulaganja su ključ uspeha u agrobiznisu. Zato konstantno ulažemo u osavremenjavanje naših proizvodnih kapaciteta i svih resursa, i postavljamo visoke standarde u proizvodnji sa ciljem ostvarivanja još značajnijih poslovnih rezultata, a prvenstveno jačanja naše pozicije na tržištu.

Potvrda našeg znanja su višegodišnja iskustva u agrobiznisu, a ostvareni rezultati nam služe kao podstrek za nove poslovne ambicije.

Objedinili smo naše stručno znanje i iskustvo vezano za setvu, praćenje vegetacije ili žetvu kako bismo poljoprivrednicima obezbedili tačno one proizvode koje zadavoljavaju njihove zahteve.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt