O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
PaprikArt Interactive logo

PaprikArt Interactive

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

PaprikArt - izrada web sajtova
Pretvaramo vaše snove u digitalnu stvarnost...


Web development
Vaša ideja uz pomoć njohovo tima postaje realnost. Nude izradu kvalitetno dizajniranih, atraktivnih internet prezentacija za najrazličitije namene, po najnovijim standardima.


Dizajn
PaprikArt nudi moderan i originalni grafički dizajn koji najbolje promoviše Vašu ideju i biznis. Razvijaju vašu ideju, uz modernu izradu grafičkih rešenja i vizuelnih priloga za web sajtove, društvene mreže i štampu.


Brendiranje
Kvalitetan vizuelni identitet uz specifičnu poruku koju šaljete ostaje suštinski deo Vas i Vašeg brenda. U skladu sa potrebama klijenata, nude potpuni ili delimični (RE)branding.


Društvene mreže
Pravilno postavljen i uspešno vođen put u digitalni svet može da vodi direktno u srca i novčanike vaših budućih klijenata. Kreiraju strategiju Vašeg nastupa i zajedno podižete potražnju za vašim brendom.


Advertajzing
Kreiraju i sprovode reklamne kampanje na svim najvažnijim digitalnim platformama. Rade E-mail marketing, vode Google AdWords kampanje i sprovode kompletno reklamiranje na Fejsbuku.


SEO
SEO je od ključnog značaja za sve firme prisutne na Internetu. Omogućavaju lakše prepoznavanje sadržaja od strane pretraživača, a uz pomoć naprednih tehnika poboljšavaju pozicije i rangiranje Vašeg vebsajta.


Konsalting
Žele da Vam prenesu svoje znanje i iskustvo kako bi poboljšali korisničko iskustvo Vaših klijenata. Time doprinose boljem definisanju ciljeva i merenju ostvarenja tih definisanih ciljeva, boljem donošenju odluka i boljem upravljanju.


Hosting i zakup domena
U skladu sa vašim potrebama, nude zakup domena, hosting na svom serveru kao i kreiranje i podešavanje e-mail adresa u poslovne svrhe.

Kontakt

Kompanija PaprikArt Interactive nema sadržaj za sekciju kontakt.