PaprikArt Interactive

PaprikArt Interactive

0 1

Kontakt

Adresa Žikice Jovanovića Španca 3/34, Leskovac, Srbija
PIB 110372557
MB 64838199
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

PaprikArt - izrada web sajtova
Pretvaramo vaše snove u digitalnu stvarnost...


Web development
Vaša ideja uz pomoć njohovo tima postaje realnost. Nude izradu kvalitetno dizajniranih, atraktivnih internet prezentacija za najrazličitije namene, po najnovijim standardima.


Dizajn
PaprikArt nudi moderan i originalni grafički dizajn koji najbolje promoviše Vašu ideju i biznis. Razvijaju vašu ideju, uz modernu izradu grafičkih rešenja i vizuelnih priloga za web sajtove, društvene mreže i štampu.


Brendiranje
Kvalitetan vizuelni identitet uz specifičnu poruku koju šaljete ostaje suštinski deo Vas i Vašeg brenda. U skladu sa potrebama klijenata, nude potpuni ili delimični (RE)branding.


Društvene mreže
Pravilno postavljen i uspešno vođen put u digitalni svet može da vodi direktno u srca i novčanike vaših budućih klijenata. Kreiraju strategiju Vašeg nastupa i zajedno podižete potražnju za vašim brendom.


Advertajzing
Kreiraju i sprovode reklamne kampanje na svim najvažnijim digitalnim platformama. Rade E-mail marketing, vode Google AdWords kampanje i sprovode kompletno reklamiranje na Fejsbuku.


SEO
SEO je od ključnog značaja za sve firme prisutne na Internetu. Omogućavaju lakše prepoznavanje sadržaja od strane pretraživača, a uz pomoć naprednih tehnika poboljšavaju pozicije i rangiranje Vašeg vebsajta.


Konsalting
Žele da Vam prenesu svoje znanje i iskustvo kako bi poboljšali korisničko iskustvo Vaših klijenata. Time doprinose boljem definisanju ciljeva i merenju ostvarenja tih definisanih ciljeva, boljem donošenju odluka i boljem upravljanju.


Hosting i zakup domena
U skladu sa vašim potrebama, nude zakup domena, hosting na svom serveru kao i kreiranje i podešavanje e-mail adresa u poslovne svrhe.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije PaprikArt Interactive

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv PAPRIKART INTERACTIVE
Poslovni naziv VLADAN STOJANOVIĆ PR AGENCIJA ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE PAPRIKART INTERACTIVE LESKOVAC
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Preduzetnik
Adresa Žikice Jovanovića Španca 3/34, Leskovac
Datum osnivanja 8.12.2017
PIB 110372557
MB 64838199
Zakonski zastupnici
Vladan Stojanović - Preduzetnik

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu