Paragraf Lex d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Takovska 42, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


2 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 104830593
Matični broj: 20240156
Predstavništvo u Srbiji: Takovska 42, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

"Paragraf Lex" je pravna baza koju čini veliki broj tematski (relacijski) povezanih dokumenata neophodnih za zakonito poslovanje, kako u pravnoj, tako i u finansijskoj sferi, kao i svim drugim sferama rada i poslovanja. Pravnu bazu (osim baze podataka) čini kompjuterski program koji se instalira na računar korisnika tako da korisnik u svakom momentu može da pristupi pravnoj bazi "Paragraf Lex", bez potrebe za internet konekcijom, i tako dolazi do dnevnih novosti u pravnom sistemu Republike Srbije, kao i do mnoštva bitnih informacija neophodnih za poslovanje u skladu sa zakonom. "Paragraf Lex" je koncipiran u vidu baze podataka iz pravne, ekonomske, finansijske, računovodstvene, poreske, spoljnotrgovinske i drugih oblasti bitnih za rad (budžetski sistem, radni odnosi, računovodstvo, stečaj, likvidacije itd.).

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Paragraf Lex d.o.o.

PHP Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju lak
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Nakon testa koji su drugi vec opisali, pozvan sam na drugi krug usmenog propitivanja, gde je prvo pitanje bilo da nabrojim tri php funkcije (u oglasu stoji dve godine iskustva), i moj odgovor izazvao sarkasticno odusevljenje kod jednog od programera. Razgovor se nastavio a pitanja su postala normalnija. U trecem krugu se prezentuje kod zadatka ili projekta, dok gore pomenuti zeva i cacka telefon. Dok sam cekao u hodniku svoj red, imao sam prilike da cujem, kako postavljaju besmislena pitanja drugom kandidatu. Ne samo negativno nego i neprijatno iskustvo.

PHP Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Potpuno isto iskustvo kao u komentaru pre ovog. Čak sam upoznao par ljudi koji su konkurisali kod njih i imali isto iskustvo, s tim da su neke čak i vređali. Na sve to dodajte još da oni već 6 meseci vrte isti oglas... Moja preporuka je, koliko god vam trebao posao, da zaobiđete ovu kompaniju.

PHP developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Nekoliko nedelja nakon konkurisanja pozvan sam na zajedničko testiranje sa ostalim kandidatima, test se radio na papiru, obuhvatao je PHP, JS, CSS, HTML. Već sledećeg dana javljeno mi je da sam ja prošao testiranje i zakazan mi je drugi krug za 5 dana. Ta faza se sastojala od razgovora sa dva programera, malo razgovor o dosadašnjem iskustvu, malo provera znanja. Nakon što sam i taj deo prošao, kao treći krug selekcije mi je poslat praktični zadatak koji je bio dosta kompleksan i bio mi je potreban ceo jedan dan da ga uradim jer sam se potrudio da bude urađen baš dobro. Poslao sam zadatak i posle nekog vremena pozvan sam da ga "odbranim" pred već pomenutom dvojicom programera. Odbrana je trajala oko 2 sata, u mom slučaju sve je prošlo odlično. Rečeno mi je da su jako zadovoljni kako sam uradio i odbranio zadatak. Zapravo, čak su išli dotle da su mi rekli da će se javiti početkom sledeće nedelje, ali da očekujem pozitivan ishod i ponudu za posao jer sam pokazao više nego dovoljno. Naravno, to što su rekli, nije se desilo, zato ostavljam negativan utisak. Ima mnogo krugova selekcije, projekat je obiman, uvek zakazuju u sred radnog vremena, tako da se mnogo truda i vremena potroši. Utisak je da kod njih selekcija stalno traje sve dok ne nađu nekog ko ima znanje, a hoće da radi za 400 evra. Inače, plata koju sam tražio bila je više nego razumna u odnosu na moje iskustvo i znanje. Još jedna informacija - radi se od 7:30 h.

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Pozvan sam na razgovor u terminu koji mi nije odgovarao, rekli su da će mi ponuditi drugi i više se nisu javili.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PARAGRAF LEX
Adresa
Jovana Boškovića 5, Novi Sad
Datum osnivanja
08.01.2007.
PIB
104830593
Matični broj
20240156
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PRAVNO SOFTVERSKU I IZDAVAČU DELATNOST PARAGRAF LEX DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
5814 Izdavanje časopisa i periodičnih izdanja
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ljiljana Pjevač-Pejović - Lice ovlašćeno za zastupanje
Bratislav Milovanović - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  1300 EUR / mesečno
  1300 1300

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Paragraf Lex d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

  Potvrdi

  Greška