O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Parker Russell d.o.o. logo

Parker Russell d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Revizorsko-konsultantska kompanija PARKER RUSSELL d.o.o. Beograd osnovana je 20. maja 2016. godine i registrovana je kod Agencije za privredne registre Republike Srbije pod brojem BD 40795/2016. Kompanija obavlja poslove revizije finansijskih izveštaja u skladu sa Međunarodnim standardima revizije, Zakonom o računovodstvu, Zakonom o reviziji i Kodeksom etike za profesionalne računovođe, a pruža i konsultantske usluge.

U decembru 2021. godine postaje punopravni član renomirane internacionalne mreže revizorskih – konsultanskih kuća “Parker Russell International”, sa centralom u Velikoj Britaniji u Londonu. Od osnivanja pa do pristupanja “Parker Russell International” naša kompanija je poslovana pod nazivom LEGE ARTIS AUDIT d.o.o. Beograd.

Globalna mreža „Parker Russell International“ je članica IFAC-a (The International Federation of Accountants odnosno Forum of Firms and Transnational Auditors Committee), udruženja svetskih mreža revizorskih firmi koje poseduju politike i metodologije za obavljanje međunarodne revizije i koje sprovode i promovišu visoke standarde kvaliteta finansijskih i revizorskih praksi širom sveta.

Grupa „Parker Russell International“ nalazi se u top 30 najvećih svetskih revizorsko konsultantskih mreža, sa preko 2.000 zaposlenih u 63 zemlje, i čine je nezavisne firme članice.

Kvalitet će ostati ključan za našu strategiju i ponosni smo što će naše članstvo u međunarodnoj revizorskoj mreži držati visoke standardne kvaliteta i ujedno naše usluge prema klijentima. 

Naša vizija
 
Revizorsko-konsultantska kompanija PARKER RUSSELL d.o.o. Beograd garantuje najviši kvalitet za svaki angažman jer poseduje idealan spoj znanja i iskustva iz oblasti revizije, finansija, računovodstva i poreskog konsaltinga. Uspešno i blagovremeno obavlja sve poverene poslove od strane naših klijenata uz  poštovanje međunarodnog i domaćeg računovodstva i finansija, poreskih zakona, kao i pažljivo planiranje i usklađenost različitih zahteva klijenata, uz visok stepen profesionalne diskrecije. Klijenti u nama vide pouzdanog partnera koji je uvek spreman da pruži profesionalne savete i mišljenja u cilju ostvarivanja što bolje poslovne strategije.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt