Parker Russell d.o.o.

Parker Russell d.o.o.

Kontakt

Adresa Jablanička 184a, 11000 Beograd, Srbija
PIB 109517009
MB 21197041
Predstavništvo Jablanička 184a, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Revizorsko-konsultantska kompanija PARKER RUSSELL d.o.o. Beograd osnovana je 20. maja 2016. godine i registrovana je kod Agencije za privredne registre Republike Srbije pod brojem BD 40795/2016. Kompanija obavlja poslove revizije finansijskih izveštaja u skladu sa Međunarodnim standardima revizije, Zakonom o računovodstvu, Zakonom o reviziji i Kodeksom etike za profesionalne računovođe, a pruža i konsultantske usluge.

U decembru 2021. godine postaje punopravni član renomirane internacionalne mreže revizorskih – konsultanskih kuća “Parker Russell International”, sa centralom u Velikoj Britaniji u Londonu. Od osnivanja pa do pristupanja “Parker Russell International” naša kompanija je poslovana pod nazivom LEGE ARTIS AUDIT d.o.o. Beograd.

Globalna mreža „Parker Russell International“ je članica IFAC-a (The International Federation of Accountants odnosno Forum of Firms and Transnational Auditors Committee), udruženja svetskih mreža revizorskih firmi koje poseduju politike i metodologije za obavljanje međunarodne revizije i koje sprovode i promovišu visoke standarde kvaliteta finansijskih i revizorskih praksi širom sveta.

Grupa „Parker Russell International“ nalazi se u top 30 najvećih svetskih revizorsko konsultantskih mreža, sa preko 2.000 zaposlenih u 63 zemlje, i čine je nezavisne firme članice.

Kvalitet će ostati ključan za našu strategiju i ponosni smo što će naše članstvo u međunarodnoj revizorskoj mreži držati visoke standardne kvaliteta i ujedno naše usluge prema klijentima. 

Naša vizija
 
Revizorsko-konsultantska kompanija PARKER RUSSELL d.o.o. Beograd garantuje najviši kvalitet za svaki angažman jer poseduje idealan spoj znanja i iskustva iz oblasti revizije, finansija, računovodstva i poreskog konsaltinga. Uspešno i blagovremeno obavlja sve poverene poslove od strane naših klijenata uz  poštovanje međunarodnog i domaćeg računovodstva i finansija, poreskih zakona, kao i pažljivo planiranje i usklađenost različitih zahteva klijenata, uz visok stepen profesionalne diskrecije. Klijenti u nama vide pouzdanog partnera koji je uvek spreman da pruži profesionalne savete i mišljenja u cilju ostvarivanja što bolje poslovne strategije.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv PARKER RUSSELL
Poslovni naziv Parker Russell d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije 6920 - Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi ; poresko savetovanje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jablanička 184a, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 20.05.2016.
PIB 109517009
MB 21197041
Zakonski zastupnici
Ivan Ilić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu