O kompaniji
3
Iskustva
1
Plate
Poslovi
PaySpot d.o.o. logo

PaySpot d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

DOBRO DOŠLI u svet pružanja PaySpot platnih usluga!

PaySpot platna institucija je registrovana i sertifikovana platna institucija u Srbiji , koja je za vrlo kratko vreme poslovanja postavila visoke standarde, pokazala veliku profesionalnost I zavidno znanje u oblasti pružanja platnih usluga. PaySpot platna institucija nudi potpunu bezbednost, operativnu podršku, efikasnost I pouzdanost u pružanju platnih usluga te je stoga jedna od vodećih platnih institucija u Srbiji.

PaySpot platna institucija zajedno sa svojim partnerima svakodnevno pruža usluge transfera novca u zemlji i inostranstvu kao i usluge platnog prometa preko velikog broja naših (kroz zastupljenu poslovnu mrežu) ekspozitura koje možete pronaći u svom komšiluku u više od 115 gradova Srbije

Naš identitet Platne institucije gradimo na vrednostima i idealima kao što su integritet, uvažavanje pravila, načela i propisanih zakona, transparentnost poslovanja i komunikacije kao i poštovanje svakog pojedinca kako bismo dostigli tržišni uspeh, ali i doprineli celokupnoj društvenoj zajednici.

Izborili smo se za dragoceno poverenje velikog broja naših klijenata jer težimo da neprestano ispitujemo tržište i kreiramo nove usluge i proizvode za Vas i Vaše najmilije kako bismo uštedeli Vaše vreme za važnije aktivnosti I olakšali svakodnevne obaveze. Zahvaljujući Vašem poverenju u nas i naše usluge već dve godine važimo za jednu od vodećih platnih institucija na srpskom tržištu.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod