PaySpot d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije PaySpot d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Junior software developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
PaySpot DOO je platna institucija koja ima IT tim koji radi na razvoju i odrzavanju softvera na osnovu kog ova firma posluje. Rad u ovoj firmi je jako prijatan, a vlasnici su jako ljubazni. Iako nije IT kompanija svi se ophode prema IT-evcima sa velikim postovanjem.
Zamerke kompaniji
Malo veca fleksibilnost prema programerima (kodeks oblacenja).
preporučujem
utisak postavljen: 13.10.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

DOBRO DOŠLI u svet pružanja PaySpot platnih usluga!

PaySpot platna institucija je registrovana i sertifikovana platna institucija u Srbiji , koja je za vrlo kratko vreme poslovanja postavila visoke standarde, pokazala veliku profesionalnost I zavidno znanje u oblasti pružanja platnih usluga. PaySpot platna institucija nudi potpunu bezbednost, operativnu podršku, efikasnost I pouzdanost u pružanju platnih usluga te je stoga jedna od vodećih platnih institucija u Srbiji.

PaySpot platna institucija zajedno sa svojim partnerima svakodnevno pruža usluge transfera novca u zemlji i inostranstvu kao i usluge platnog prometa preko velikog broja naših (kroz zastupljenu poslovnu mrežu) ekspozitura koje možete pronaći u svom komšiluku u više od 115 gradova Srbije

Naš identitet Platne institucije gradimo na vrednostima i idealima kao što su integritet, uvažavanje pravila, načela i propisanih zakona, transparentnost poslovanja i komunikacije kao i poštovanje svakog pojedinca kako bismo dostigli tržišni uspeh, ali i doprineli celokupnoj društvenoj zajednici.

Izborili smo se za dragoceno poverenje velikog broja naših klijenata jer težimo da neprestano ispitujemo tržište i kreiramo nove usluge i proizvode za Vas i Vaše najmilije kako bismo uštedeli Vaše vreme za važnije aktivnosti I olakšali svakodnevne obaveze. Zahvaljujući Vašem poverenju u nas i naše usluge već dve godine važimo za jednu od vodećih platnih institucija na srpskom tržištu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PAYSPOT
Adresa
Branimira Ćosića 2, Novi Sad
Datum osnivanja
11.12.2015
PIB
109296534
Matični broj
21157074
Poslovni naziv
PAYSPOT DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6419 - Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dubravka Bjekić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija