RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

Peaksel d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Kuršumlijska 5,Niš
učitavanje...


8 osoba prati ovu kompaniju
Predstavništvo u Srbiji: Kuršumlijska 5, Niš


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Peaksel je kompanija koja se bavi razvojem i plasiranjem igara i aplikacija za mobilne uređaje na svetsko tržište sa sedištem u Nišu.

Peaksel je privatna kompanija koja se finansira iz sopstvenog kapitala. Osnovana je 2012. godine i danas broji oko 50 zaposlenih sa portfoliom od preko 700 igrica i aplikacija za mobilne uređaje.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Peaksel d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
5
Beneficije

5
4
3
2
1
5
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
5
Balans između karijere i privatnog života

Dizajner

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Od prvog dana u Peaksel-u je jasno koja je vas uloga. Sve sto se dogovori na pocetku sa vlasnikom bude ispunjeno, i vise od toga. Vas progres i ucenje i zalaganje biva nagradjeno kroz povecanja plate i bonuse.
Super radno okruzenje i kolege, porodicna atmosfera, gde svako moze da kaze sta misli i da da predlog, bez obrizra da li mu je to uska struka ili ne. Projekti su kreativni i ukoliko znas bilo sta o igricama mozes da doprineses makar radio i u kuhnji. E da, imamo i kuhnju i kuvaricu koja nam svaki dan sprema super jela. Kao svaki startup vlasnik ima viziju, nemamo klijente ni investitore, sami se pitamo za sve ali je potrebno verovati vlasniku i biti tu za ciljeve kompanije. Ako se neko ko samo zeli da zaradi, taj problem obicno imaju ljudi koji dolaze iz freelencing-a i outsourcing-a , onda je potrebno malo vreme prilagodjavanja.Tamo vise od 5 godina i mislim da niko nije nezadovoljan otisao iz firme.Licni razvoj je malo vise na tebi, kao i svuda.Koliko se trudis i ucis toliko ces napredovati. U peaksel-u mozes i biti malo lenj za ucenje i interesovanje,al onda neces biti nagradjen, ali neces ni dobiti otkaz, posteno. Cool timbildinzi od 4 dana, Grcka,Majorka,Kipar...i jos dodatnih beneficija...
Zamerke kompaniji
Nemam zamerki
preporučujem
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Unity Developer

Rad iz kancelarije u Nišu ili rad od kuće
30.09.2021.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PEAKSEL
Adresa
Kuršumlijska 5,Niš
Datum osnivanja
28.5.2012
Poslovni naziv
PEAKSEL D.O.O. NIŠ
Delatnost kompanije
5829 Izdavanje ostalih softvera
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Đorđe Petković - Direktor
Marko Petković - Direktor
Aleksandar Mladenović - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  UX/UI Designer
  1 plata
  500 EUR / mesečno
  500 500

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Peaksel d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška