Penta Fintech

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Penta je digitalna platforma za poslovno bankarstvo namenjena malim i srednjim preduzećima i startup kompanijama. Oni su na misiji da poremete poslovno bankarstvo u Evropi i širom sveta. Njihova vizija je izgraditi platformu povezanih usluga oko bankovnog računa koja bi vlasnicima preduzeća omogućila da koriste jednu platformu za sve svoje finansijske potrebe. Penta je dizajnirana da omogući vlasnicima preduzeća da štede vreme i novac na bankarstvu kako bi se mogli više fokusirati na svoju osnovnu delatnost.

Danas Penta nudi više funkcija od tradicionalnih banaka, kao što su mogućnost dobijanja više vizitkarti po kompaniji, upravljanje digitalnim troškovima, niske stope stranih transfera, brza podrška na mreži na engleskom i nemačkom jeziku, fleksibilne cene i još mnogo toga.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PENTA FINTECH
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 10l, Beograd
Datum osnivanja
25.7.2019
PIB
111565309
Matični broj
21502901
Poslovni naziv
Penta Fintech d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vasilija Grubić - Direktor
Branko Radičević - Direktor
Luka Ivičević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija