Pentalog

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

153, Rue Saint-Martin, Île-de-France 75003, Pariz, Francuska


2 osobe prate ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 501-1,000


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Pentalog je globalna kompletna platforma IT usluga dizajnirana da podrži digitalna i tehnološka preduzeća tokom njihovog životnog ciklusa: dizajn, razvoj, marketing i finansiranje. Primenjuju najbolje prakse Agile, Lean i DevOps da bi vam pomogli da izgradite vrednost proizvoda.

Šta rade?
Koriste 3 vrste fleksibilnih modela angažovanja kako bi podržali sve vaše kratkoročne i dugoročne ciljeve: outsourcing, zapošljavanje i honorarno angažovanje. Pomažu vam u izradi održivih strategija koje ubrzavaju rast i pokreću performanse.

Njihovi resursi
Oslanjaju se na 25 godina svetskog iskustva u IT outsourcingu, globalni tim od 1.000 stalno zaposlenih IT inženjera + 50 konsultanata i skup talenata od 300.000 profila koji će osnovati vaš tim i pokrenuti vaš projekat u roku od 4 nedelje.


Oglasi za posao (trenutno 47 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Pentalog sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.



Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška