Kontakt

Adresa 153, Rue Saint-Martin, Île-de-France 75003, Pariz, Francuska
Zaposlenih 501-1,000
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Pentalog je globalna kompletna platforma IT usluga dizajnirana da podrži digitalna i tehnološka preduzeća tokom njihovog životnog ciklusa: dizajn, razvoj, marketing i finansiranje. Primenjuju najbolje prakse Agile, Lean i DevOps da bi vam pomogli da izgradite vrednost proizvoda.

Šta rade?
Koriste 3 vrste fleksibilnih modela angažovanja kako bi podržali sve vaše kratkoročne i dugoročne ciljeve: outsourcing, zapošljavanje i honorarno angažovanje. Pomažu vam u izradi održivih strategija koje ubrzavaju rast i pokreću performanse.

Njihovi resursi
Oslanjaju se na 25 godina svetskog iskustva u IT outsourcingu, globalni tim od 1.000 stalno zaposlenih IT inženjera + 50 konsultanata i skup talenata od 300.000 profila koji će osnovati vaš tim i pokrenuti vaš projekat u roku od 4 nedelje.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (25)

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu