O kompaniji
3
Iskustva
Plate
Poslovi
Perficient logo

Perficient

3

O nama

Mi smo globalna konsultantska kompanija koja transformiše način na koji se najveći svetski brendovi povezuju sa svojim klijentima i razvijaju svoje poslovanje. Mi imamo pravi balans ekspertize i iskustva, brzine i agilnosti, kao i zdravu dozu pragmatizma koja je potrebna da bi našim klijentima pomogli da budu još uspešniji.

Zapošljavamo više od 7500 ljudi različitog porekla sa izuzetnim sposobnostima. Sarađujemo svakodnevno, nezavisno od timova, tehnologije i lokacije, da bismo proizveli inovativna digitalna rešenja za svoje klijente.

Sa više od 25 lokacija širom Severne Amerike, kao i razvojnim centrima  u Latinskoj Americi, Aziji i Evropi, kvalitet našeg rada je za korak ispred konkurencije. To postižemo zahvaljujući našim iskusnim projektnim timovima i agilnom pristupu sa globalnim dometom.

U Srbiji smo prisutni od 2015. godine kada je otvorena prva kancelarija u Novom Sadu. Sada imamo stručnjake koji rade u više gradova u zemlji, uključujući Niš, Suboticu i Beograd.  

Nudimo rad na interesantnim projektima za poznate svetske brendove, koji su bazirani na najnovijim tehnološkim rešenjima. Naši zaposleni imaju mogućnost rada od kuće iz bilo kog mesta u Srbiji. Posvećeni smo razvoju svakog člana tima, u skladu sa njihovim željama i interesovanjima.

Vodimo računa o svakom zaposlenom i poštujemo njihovo slobodno vreme.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Tech stack

.NET C# Azure AWS WEB API JSON XML SQL .NET Core React Angular TypeScript Sitecore Optimizely Salesforce Agile SCRUM DevOps Google Cloud PowerShell ASP.NET Visual Studio IIS ADO.NET JavaScript Git CMS HTML CSS JS SaaS LESS Svn AngularJS jQuery ExtJS QA Adobe AEM

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod